Search

Pernille Teisbaek je bila naš favorit za novogodišnji look

Pernille Teisbaek je bila naš favorit za novogodišnji look

Tekst: BURO.

Iza nas je novogodišnji vikend i prva godina nakon početka pandemije da smo se sredili za doček jer prošlu smo većinom svi proveli u nekoj trenirci i pidžami u lockdownu. Koliko god može zvučati površno i te odjevne kombinacije su donijele neku mini dozu optimizma kao neki pogled u svima bolju i opušteniju 2022. ako nam to situacija bude dozvoljavala. Iako smo svi oprezni s prognozama i nitko se više ne usuđuje kazati da će sljedeća biti bolja, barem smo se odjenuli za nju kao da joj se veselimo.

Pernille Teisbaek je bila naš favorit za novogodišnji look (фото 1)

U moru kombinacija koje su osvanule na Instagramu pažnju nam je privukla skandinavska blogerica Pernille Teisbaek i to zbog suknje koju već dugo gledamo, ali ju je nemoguće nabaviti jer je svugdje rasprodana iako ima poprilično paprenu cijenu od 3400 eura. Radi se o Pradinoj „kristalnoj“ suknji koju ste sigurno vidjeli na Instagramu i koja je toliko efektna da vam ostatak stylinga može biti totalno basic. Pernille je suknju uparila s bijelom oversized košuljom (jednako dobro bi izgledala i neka dolčevita ili običan bijeli tshirt) i cipelama s kristalnim aplikacijama. 

Pernille Teisbaek je bila naš favorit za novogodišnji look (фото 2)

Ako nas pitate, ovo je najjednostavnija i najbolja kombinacija koju možete odjenuti za bilo koju prigodu. Pretpostavljamo da će se ova suknja pojaviti u nekim pristupačnijim verzijama kod high street brendova i to u proljetnim kolekcijama. Samo čekajte. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više