Search

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku

Reci to majicom!

Image: Instagram

Neovisno o tome volite li na majicama nositi natpise koji ne znače ništa ili pak njima hrabro iznositi svoj stav o nekom društvenom pitanju, ovih pet brendova nude ponešto za svakoga

Nakon Balenciage i Diora i njihovih majica s natpisima svi su se počeli igrati tim neobičnim i vrlo doslovnim sredstvom slanja poruka odjećom. Osim što slogane na majicama koriste dizajner i brojni high street brendovi, na tržištu postoje brendovi koji uglavnom spadaju u kategoriju pristupačnog luksuza, a koji su gotovi isključivo posvećeni majicama s natpisima. Izdvojili smo pet takvih brendova koje možete otkriti u nastavku.

Être Cécile

Ovaj su brend pokrenuli bračni par Kyle Robinson i Yasmin Sewell. Njihov brend donosi kvalitetne majice s natpisima kroz koje su prožete poruke feminizma i humor. Komadi koje dvojac kreira za brend su istovremeno luksuzni i opušteni te ih možete kombinirati u baš svim odjevnim kombinacijama. To je upravo ono što su Robinson i Sewell htjeli postići, a sudeći prema broju fanova i suradnja sa snažnim imenima poput primjerice Leandre Medine, čini s da su u tome itekako uspjeli.

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku (фото 1)

Black and White Story

Ovaj neobičan brend karakteriziraju majice s natpisima koji kao da su izvučeni iz rječnika, ali umjesto stvarnog objašnjenja donose sarkastične i duhovite opise pojedinih riječi. Brend prati sportska estetika pa ćete u njihovoj ponudi osim običnih majica s natpisima pronaći i hoodice te tajice, topove i ostalu odjeću za bavljenje sportom.

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku (фото 2)

PSC pop.see.cul

Ovaj sjajan brend pokrenule su bivše studentice londonskog Central Saint Martinsa, Pia Hakko i Pelin Yasar. Cilj im je svojim majicama i drugim odjevnim predmetima poslati snažne poruke i izraziti vlastite stavove, ali i raspoloženja. Njihovi su natpisi često sarkastični i duhoviti, ali nose i poruke feminizma kao i druge svjetonazorske poruke.

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku (фото 3)

Lingua Franca

Ovaj je brend pokrenula Rachelle Hruska MacPherson  kojoj je vezenje i u djetinjstvu bio hobi pa i sada, u odrasloj dobi, na majice i pulovere izvezuje razne natpise. Počela je tako što je na Instagramu objavila fotografiju vintage pulovera kojeg je izvezla nakon čega su za njega počeli stizati upiti od prijatelja i stranaca. MacPherson je u tome prepoznala potencijal i pokrenula Linguau Francu kojoj danas u svojoj ponudi ima čak i Net A Porter. Njezini natpisi donose riječi pjesama i razne mantre, a kolekcije su često i humanitarnog karaktera.

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku (фото 4)

Maison Labiche

Ovaj francuski brend nudi majice s natpisima za žene, muškarce i djecu, a komade proizvode od prirodnih materijala. Njihove majice inspirirane su stilom Francuskinja što se očituje kroz korištenje prugica koje se često vežu uz njihov stil, ali i kroz suptilne natpise i cjelokupnu nježnu, smirenu estetiku koja je srž francuskog chica.

Pet brendova čije majice šalju snažnu poruku (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više