Search

Pet najbolje odjevenih Hrvatica u studenom

Pet najbolje odjevenih Hrvatica u studenom

Što su nosile

Tekst: A.P.


Image: Buro arhiva

Studeni je protekao u znaku evenata na kojima su se pojavile poznate Hrvatice

Dok nam je početak jeseni protekao u smirenijem tonu tek s nekim dnevnim događanjem, u studenom se sezona evenata zahuktala te su poznate Hrvatice imale prilike pokazati svoje odjevne kombinacije. Ovo je naših 5 favorita za studeni:

Branka Krstulović na reviji Lei Lou

Branka Krstulović

Bivša Miss Hrvatske nije česta gošća na javnim događanjima te ju je uvijek lijepo vidjeti kada se odluči pojaviti na nekom od njih. Dok je većina dama za ovu reviju odabrala haljine, Branka se istaknula u masi s odličnim odabirom strogo krojenog crnog odijela koje je upotpunila s elegantnim zrcalnim salonkama. Frizura i makeup su stilski zaokružili priču na najbolji mogući način.

Jelena Veljača na rođendanu Borboleta brenda

Jelena Veljača

Producentica i Büro 24/7 kolumnistica već je neko vrijeme vjerna dizajnu mlade Lorete Gudelj koja stoji iza brenda Lore Design. Ona je zaslužna i za ovo odijelo od samta koje je Jelena uparila s bijelom košuljom i čizmicama od crne brušene kože.

Ana Kričković na rođendanu Borboleta brenda

Ana Kričković

Prelijepa menadžerica Optical Expressa jedna je od najbolje odjevenih žena u Zagrebu. Ana nosi i kupuje trendovske komade, ali ih uvijek kombinira na način da ne izgleda kao da je poster za sve brendove koje nosi. Na rođendanu Borbolete pojavila se u modernoj kombinaciji bijele košulje i traperica 3/4 duljine. Look je zaokružila s krznenim bolerom ukrašenim mašnom i čizmama posutim šljokicama.

Mirela Forić Srna na eventu kuće Chloé u Kijevu

Mirela Forić Srna

Mirela ne mari za svaki trend koji naiđe i koji se nameće te kupuje isključivo komade koji odgovaraju njenom izgrađenom stilu. Za event kuće Chloé se odjenula u skladu s dress codeom, točnije odjenula je kombinaciju s potpisom ove kuće. Bijelu pamučnu bluzu s mrežicom je uparila s vunenim hlačama muškog kroja. Look je zaokružila s baršunastim salonkama.

Đurđa Tedeschi na okruglom stolu portala Büro 24/7

Đurđa Tedeschi

Nije pristojno govoriti o godinama neke dame te ćemo samo kazati da se gospođa Tedeschi nosi bolje od većine "Instagram influencerica" i javnih ličnosti u Hrvatskoj. Pritom mislimo na držanje, duh i naravno odjevne kombinacije koje su uvijek u skladu s prigodom. Za posjet okruglom stolu Büro 24/7 gospođa Tedeschi je odabrala skinny crne traperice koje je kombinirala s bluzom ukrašenom predimenzioniranim točkama. Look je zaokružila satenskim remenom koji se veže u mašnu i beretkom od baršuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više