Search

Pet vrsta sakoa koje ćemo nositi ovog proljeća

Pet vrsta sakoa koje ćemo nositi ovog proljeća

Iz high street ponude


Sako je nezaobilazan komad u svakom ormaru, a mi smo izdvojili pet trendova koji su se istaknuli kod sakoa koje nosimo ovog proljeća

Svatko ima barem jedan sako u svom ormaru koji nosi na posao ili tek za neke formalne prigode. Ovog proljeća nose se sakoi u jarkim bojama, oni s cvjetnim printom ili pak oni koji nalikuju na legendarni Chanel sako od tvida, a mi smo izdvojili 40 najljepših iz aktualne high street ponude i podijelili ih u pet trendova koji se nose ovog proljeća.

Sako u boji

Ovog proljeća nosi se boja fuksije kao i žuta, a među ostalim bojama ističu se pastelne nijanse ljubičaste kao i crvena koja je uvijek aktualna. Ove upečatljive modele sakoa u svojim ponudama ovog proljeća imaju Mango, Mohito, Reserved i Zara, a mi smo izdvojili najljepše od njih u galeriji:

Sako s cvjetnim uzorkom

O ovom trendu ne treba puno govoriti jer je cvjetni uzorak nezaobilazan za proljeće. U svojim proljetnim kolekcijama divne cvjetne sakoe imaju Mango, Topshop i Zara, a neki od njih imaju i cijela odijela u cvjetnim uzorcima. Pogledajte ih u galeriji:

Sako s volanima

Baš kao i cvjetni uzorak, i volani su nezaobilazan detalj za proljeće. Ove sezone su posebno neodoljivi na sakoima kod kojih dolaze na rukavima, rukavnom izrezu, u obliku pepluma ili duž cijelog vanjskog ruba. U galeriji smo izdvojili najljepše sakoe iz H&M-a, Manga, Mohita, Topshopa, Uterqüea i Zare:

Karirani sako

Ovaj model sakoa popularizirao je Demna Gvasalia svojom prvom kolekcijom za Balenciagu. Karirane sakoe inspirirane njegovima sada u ponudi imaju i Topshop i Zara koja eksperimentira i sa širokim ramenima i dvostrukim kopčanjem koje asocira na 80-e godine prošlog stoljeća.

"Chanel" sako

Sako inspiriran legendarnim Chanelovim modelima od tvida je doista bezvremenski odjevni komad. Možete ga nositi tijekom dana, ali i za večernje prigode i sigurno nikada nećete pogriješiti. Modele inspirirane ovim legendarnim modelom u svojim ponudama imaju Mango, Massimo Dutti i Zara, a mi smo u galeriji izdvojili 10 najljepših:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više