Search

Predivan nakit inspiriran zviježđima noćnog neba

Predivan nakit inspiriran zviježđima noćnog neba

Aamaya by Priyanka


Image: Aamaya Priyanka

Aamaya by Priyanka je londonski brend nakita istovremeno jednostavan i upečatljiv, a koji je svojom nenametljivošću osvojio svijet

Brend je osnovala Priyanka Lugani, mlada Indijka s londonskom adresom koja je o brendu počela razmišljati još 2008. i u njega je od tada ugrađivala nove ideje, za koje je inspiraciju dobivala kroz putovanja svijetom i upoznavanje novih ljudi i kultura. Uz to, u brend ugrađuje svoje indijsko nasljeđe, pa sama kaže kako su joj kolekcije autobiografske, no nose i dio Zapada koji trenutno čini njezino okruženje. 

Predivan nakit inspiriran zviježđima noćnog neba (фото 1)

Aamaya by Priyanka komadi su bazirani na motivima i oblicima iz prirode i to posebno nebeskim tijelima. U njihovim kolekcijama ćete tako vidjeti pregršt motiva sunca i mjeseca kao i pojedinačnih zvijezda i zviježđa. Uz divan nakit, dizajnerica je prošle godine predstavila i kolekciju knjiga za djecu i poezije jer joj je jedan od ciljeva da bude, kako sama tvrdi pri opisivanju svog rada, i inspiracija svojim kupcima, a ne samo još jedan modni brend.

Predivan nakit inspiriran zviježđima noćnog neba (фото 2)

Uz svojevrsni duhovni pristup poslovanju Aamaya by Pryanka je uspio postati globalni brend o kojem pišu Vogue, InStyle, Bazaar i drugi veliki mediji. Njihov nakit se može kupiti u trgovinama diljem svijeta, od Londona do Tokija ili online u velikim trgovinama kao što su Matchesfashion i Net A Porter. U galeriji pogledajte neke od komada iz njihovih kolekcija, a pratiti ih možete na njihovim službenim stranicama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više