Search

Predmet žudnje: Isabel Marant \"Bessy\" tenisice

Predmet žudnje: Isabel Marant "Bessy" tenisice

Iz nove kolekcije

Tekst: A.P.


Žena koja je uvelike zaslužna za veliki povratak tenisica u modne vode u novoj kolekciji svoje linije Etoile predstavlja model "Bessy"

Trend tenisica sa skrivenom potpeticom je iza nas na radost mnogih koji su negodovali zbog brojnih kopija Marant tenisica koje su zavladale ponudom svih dućana. Marant je pokrenula pravu histeriju, a kao rezultat je dobila glavobolju od bezbroj inačica tzv. wedge tenisica koje su bez straha preuzeli veliki high street lanci, ali i neke dizajnerske modne kuće. Iako se taj famozni model još uvijek prodaje, Marant je svojim kupcima ponudila neke nove oblike koji su u skladu s današnjom minimalističkom filozofijom dizajna.

bessy

Jedan od njih je model tenisica "Bessy" koji možete pronaći u novoj "Etoile" kolekciji. Izrađene od kože s aplikacijama od gamoša, ove visoke tenisice dolaze u tri varijacije – bijeloj, crnoj i color block kombinaciji plave i crvene. Cijena iznosi 380 eura, a može ih se pronaći na svim boljim dizajnerskim online dućanima poput Net-a-Portera, My Therese i Farfetcha.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više