Search

Predmet žudnje: Louis Vuitton gležnjače na vezanje

Predmet žudnje: Louis Vuitton gležnjače na vezanje

U vojničkom stilu

Image: Imaxtree,
GettyImages

Selena Gomez, Michelle Williams, Jennifer Connelly i Grimes na nedavno održanoj Met Gali pokazale su da vojničke gležnjače odlično funkcioniraju čak i na crvenom tepihu

Nicholas Ghesquière u svojoj novoj kolekciju za iduću zimu predstavio je gležnjače u vojničkom stilu s glomaznom potpeticom. Model koji dolazi u crnoj i srebrno-sivoj boji izgleda vrlo jednostavno i moćno. Robusni model s debljim potplatom, špigete u crnoj ili bijelog boji te stabilna potpetica čine ove gležnjače odličnim bezvremenskim parom obuće. Bez obzira na to što se još uvijek ne mogu kupiti već su postale jedan od najpoželjnijih komada za iduću sezonu što dokazuju i brojne poznate osobe koje su za nedavno održanu Met Galu izabrale upravo njih.

Glumica Michelle Williams svoje je uklopila u kratki, pomalo avangardni komplet s istoimenim dizajnerskim potpisom, pjevačica Selena Gomez sparila ih je s laganom točkastom haljinom i kožnim korzetom, glumica Jennifer Connelly ih je nosila uz raskošnu haljinu duljine ispod koljena, a ekstravagantna glazbenica Grimes prošetala je sivo-srebrni model uz pomalo futurističku haljinu s prorezom. Gležnjače koje izgledaju kao tipična dnevna obuća, ovog puta su savršeno zaigrale u večernjem angažmanu. 

Selena Gomez

Michelle Williams

Jennifer Connelly

Grimes

Related articles

Buro 24/7 Selection

više