Search

Predmet žudnje: nova torba Givenchy GV3

Predmet žudnje: nova torba Givenchy GV3

Novi kultni model

Tekst: D.D.


Prva torba pod palicom nove kreativne direktorice Clare Waight Keller nosi naziv po pariškoj ulici Avenue George V i kućnom broju 3 gdje je nedavno preminuli Hubert de Givenchy osnovao slavnu modnu kuću

Time je kreativna direktorica odala počast kući na čijem se kreativnom čelu nalazi već godinu dana. Nova ikonična torba kuće Givenchy, osim što odaje počast bogatom dizajnerskom naslijeđu, moderna je i praktična te se može nositi na čak četiri načina. Naime, osim dužeg kožnatog remena krasi ju i metalni lanac, a modni dodatak može se kupiti u tri veličine - srednjoj, maloj i nano. Uglađena i suvremenog izgleda, torba je izrađena u kombinaciji glatke i brušene kože i to u nekoliko različitih boja, a čini se kako se trendu logomanije nije mogla oduprijeti ni Clare Waight Keller - magnetna kopča torbe u obliku je slova GG.

Predmet žudnje: nova torba Givenchy GV3 (фото 1)

Metalni dodaci poput medaljona na kojem je ugraviran naziv brenda dostupni su u srebrnoj i vintage zlatnoj verziji, a osim praktične unutrašnjosti s tri velika i dva manja džepa i na vanjskoj strani nalazi se veliki džep. Ljubiteljice luksuznih modnih dodataka zasigurno će razveseliti vijest da se torba GV3 može kupiti i maloj i mini verziji izrađenima od pitonove kože.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više