Search

Predmet žudnje: raskošne Jacquemus naušnice koje nas podsjećaju na ljeto

Predmet žudnje: raskošne Jacquemus naušnice koje nas podsjećaju na ljeto

Tekst: BURO.

Ne znamo kako se vi osjećate ali nama je službeno dosta. Do proljeća još ima puno tjedana, a ljeto nam se čini kao neka druga dimenzija u koju nikada nećemo proći. siječanj je inače jedan od najdepresivnijih mjeseci u godini, a u ovoj situaciji se osjećamo kao da se još sporije vuče i nikada mu neće doći kraj. Opcije za neki veseliji život su svedene na minimum i prestali smo konzumirati news portale na dnevnoj bazi jer smo do večeri još utučeniji s mišlju kako ovome nema kraja.

Što radimo? Kad ne čitamo knjige, ne slušamo muziku i ne napadamo sve streaming portale u potrazi za nekim komedijama ili bilo čime što nema drame i tuge u sebi, onda nekada škicnemo ljude čiji nas rad malo podigne i podsjeti na bezbrižnije vrijeme, sunce na koži, terase kafića, smijeh i dobro raspoloženje. Jacquemus je apsolutni prvak u tome jer svaki njegov komad evocira ljeto i sve što uz njega vežemo.

Predmet žudnje: raskošne Jacquemus naušnice koje nas podsjećaju na ljeto (фото 1)

Tako je na svom webu i na Instagramu postavio novu kolekciju u kojoj dominiraju nježni tonovi pastelno ružičaste, boje pijeska, karamele, ali i raskošan nakit koji se savršeno slaže uz preplanuli ten. Posebno mislimo na naušnice koje su jedne od najljepših koje smo vidjeli online. Radi se o velikim zlatnim ringovima na koje su aplicirani deseci manjih koji izgledaju kao prstenja. Ako imate ovakav dodatak ne treba vam nikakva posebna odjevna kombinacija. Slip haljina na preplanuli ten, pamučna majica i kratke hlačice ili neka najjednostavnija mala crna haljina za ljetne večeri. Cijena iznosi 610 dolara i dostupne su na online dućanu brenda.

Predmet žudnje: raskošne Jacquemus naušnice koje nas podsjećaju na ljeto (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više