Search

Predmet žudnje: triko za vježbanje s mašnama

Predmet žudnje: triko za vježbanje s mašnama

Tekst: BURO.


Image: Senja Vild

Sve više vremena provodimo kod kuće i možemo ga iskoristiti na najbolji mogući način - uz vježbanje koje će nam pomoći da se osjećamo bolje. A'Marie je iz tog razloga predstavila mini kolekciju odjeće za vježbanje koja je proizvedena etički i stvorena pomoću recikliranog najlona ECONYL®, izrađenog od otpada poput ribarskih mreža, ostataka tkanina iz mlinova, starih tepiha namijenjenih za odlagališta otpada i plastičnih dijelova.

Krojevi su jednostavni, u sebi nose dašak A’marie romantike i djevojačkog šarma, a glavni atributi su udobnost koja je najbitnija stavka kod odjeće za vježbanje.

Predmet žudnje: triko za vježbanje s mašnama (фото 1)

“Usredotočila sam se na 4 odjevna komada dizajnirana sa svrhom, koji pristaju svakoj tjelesnoj figuri i imaju visoke performanse - triko Swing koji krase neodoljive mašne na ramenima, tajice visokog struka Pose koje odlično prianjaju uz tijelo i naglašavaju žensku figuru, sportski top Spin koji u mojoj verziji s mašnama dolazi u nešto nježnijem izdanju od onih na koje ste dosad navikli i majicu dugih rukava Balance - još jedan A’marie klasik koji osigurava udobnost, a istovremeno osvaja svojim ljupkim detaljima. Cijela kolekcija bazira se na artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme intenzivnih treninga, artiklima koji su antibakterijski, imaju UV i toplinsku zaštitu. Tkanina ima matirani izgled koji podsjeća na antilop, sjajno prianja uz tijelo i ističe sve atribute.” – kazala je dizajnerica.

Naš favorit kolekcije je upravo triko Swing koji izgleda toliko ljupko da bismo ga nosile i u nekom otkačenom dnevnom stylingu.

Kolekcija je dostupna na amarie-fashion.com i u A'MARIE dućanu na adresi (Gundulićeva 19).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više