Search

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske

Ružičasta boja, pufasti rukavi i baršun - trebamo li išta dodati?

Tekst: D.D.


Image: Zara

Police dizajnerskih i high street brendova polako se pune upečatljivim i glamuroznim komadima namijenjenima večernjim izlascima ili blagdanskim domjencima. Što znači da su dućani trenutačno preplavljeni šljokicama, metalik koncem, kristalićima, satenom, svilom ili, pak, baršunom. Upravo je od tog raskošnog materijala izrađen i večernji top koji smo pronašli u novoj kolekciji španjolske marke Zara. Riječ je o komadu koji privlači pažnju na prvi pogled, prvenstveno zato što ga krase predimenzionirani rukavi ružičaste boje.

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske (фото 1)

Kao da to nije dovoljno upečatljivo, top je u obliku korzeta sa srcolikim izrezom na dekolteu, a kao što je ranije navedeno izrađen je od baršuna u crnoj boji. Večernji top krasi crop silueta tako da je idealan za kombiniranje s trapericama visokog struka, kožnatim hlačama ili suknjama s pojasom koje stavljaju naglasak na struk.

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske (фото 2)

Glavni adut ovog komada kao stvorenog za izlaske definitivno su rukavi izrađeni od poliestera koje krasi i elastična traka koja osigurava da ne padaju s ramena i zadržavaju svoju pufastu formu. S obzirom na to da je ovaj top statement komad u pravom smislu te riječi, kombinirati ga se treba s jedostavnim modelima hlača i haljina, kako bi ostalo u prvom planu. Dakle, u svojem ormaru sigurno imate hlače ili suknju uz koje biste ga mogli nositi, a cijena baršunastog topa iznosi 299,90 kuna. Top se može kupiti u Zarinom dućanu na adresi Ilica 30, kao i na hrvatskom online shopu, a dostupan je u veličinama do XS do XL.

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske (фото 3)

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske (фото 4)

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske (фото 5)

Predmet žudnje: Baršunasti top s pufastim rukavima iz Zare kao stvoren je za izlaske (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više