Search

Predmet žudnje: Dolce & Gabbana slušalice

Predmet žudnje: Dolce & Gabbana slušalice

Glazba u najljepšem ruhu


Image: buro247.com/me

Kad smo prvi put ugledali Dolce & Gabbana kožne slušalice na milanskom Tjednu mode, zaključili smo da im je ipak potrebno udijeliti malo više pažnje i zato vam ih danas predstavljamo kao naš predmet žudnje...

Revija kuće Dolce & Gabbana predstavljena na milanskom Tjednu mode izazvala je pravo oduševljenje modnog svijeta i ljubiteljica estetike modnog dvojca diljem svijeta. Posvećena majkama i majčinstvu, ova prekrasna kolekcija donijela nam je omiljene mediteranske motive poput sicilijske crvene ruže kombinirane sa senzualnom čipkom, međutim, komad koji se posebno isticao među ljepotama s potpisom genijalnog modnog dvojca bile su crvene slušalice izrađene od napa kože i ukrašene Swarovski kristalima. 

Ljubitelji upečatljivih modnih dodataka jednostavno će obožavati ove ekskluzivne slušalice od mekane napa kože u jarkoj crvenoj boji. Okvir slušalica ukrašen je Swarovski kristalima i biserjem koji će vašoj muzičkoj opremi podariti notu elegancije i šarma. A zasigurno će vas razveseliti i činjenica da su ove jedinstvene Dolce & Gabbana slušalice već dostupne na webshopu luksuznih dizajnerskih komada Moda Operandi.

Predmet žudnje: Dolce & Gabbana slušalice (фото 1)

Predmet žudnje: Dolce & Gabbana slušalice (фото 2)

Predmet žudnje: Dolce & Gabbana slušalice (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više