Search

Predmet žudnje: Jesenski komplet od tvida s Mango potpisom

Predmet žudnje: Jesenski komplet od tvida s Mango potpisom

#mangogirls obožavaju komade iz nove kolekcije

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
Mango

Svake sezone u kolekciji high street brendova kao što je španjolski Mango pojavi se neki komad s kojim trendseterice "opsjednute", a nakon što su ovog proljeća svi nosili kostim, odnosno dugački sako u kombinaciji s mini suknjom, ukrašen ružičastom-crvenim kvadratićima, dizajneri modne marke odlučili su napraviti i sličan model za jesen. Riječ je o kompletu izrađenom od tvida s houndstooth uzorkom koji je zbog sastava, mješavine poliestera, vune i akrila idealan za hladnije dane.

Linda Tol

U svoju su garderobu ovaj moderan kostim koji se sastoji od predimenzioniranog sakoa i minice uvrstile danska stilistica Pernille Teisbaek, nizozemska blogerica Linda Tol te singapurška street style zvijezda Yoyo Cao, a #mangogirls ih kombiniraju uz crne čizme koje sežu do koljena. Suknju krase dva velika džepa s prednje strane, dok se sako ističe podignutom kragnom.

Yoyo Cao

Komplet u kombinaciji bež i crne boje uklopit će se u svačiji jesenski stil, a prednost je i što se komadi mogu nositi odvojeni. Sako i suknja dostpuni su u Mango dućanima u Hrvatskoj, kao i na online shopu brenda, a cijene im iznose 549,90, odnosno 249,90 kuna. Ali požurite, jer sudeći po popularnosti na društvenim mrežama, ovaj bi kostim uskoro mogao biti rasprodan.

Predmet žudnje: Jesenski komplet od tvida s Mango potpisom (фото 1)

Predmet žudnje: Jesenski komplet od tvida s Mango potpisom (фото 2)

Predmet žudnje: Jesenski komplet od tvida s Mango potpisom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više