Search

Predmet žudnje: Sweatshirt na jedno rame s potpisom hrvatskog brenda Sheriff & Cherry

Predmet žudnje: Sweatshirt na jedno rame s potpisom hrvatskog brenda Sheriff & Cherry

Ljeto traje duže uz komade s potpisom ove modne marke

Urednik: D.D.


Image: Bruna Kazinoti,
Kate Ballem,
S&C PR

Ako ste jedan od onih koji (poput nas), a čini se i majke prirode, odbijaju priznati da je jesen, barem kalendarski, stigla i kako je sve manje mogućnosti za šetnju gradom ili večernji izlazak u ljetnom stylingu - ne brinite. Naime, hrvatski bend Sheriff & Cherry je posegnuo za jokerom iz svoje Boatlife kolekcije - majicama dugih rukava na jedno rame! Kolekcija je inspirirana modom 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a povodom predstavljanja prvih modela iz capsule kolekcije, osnivač brenda Mauro Massarotto izjavio je: "Boatlife Zero je kolekcija koja se u mojoj glavi stvarala godinama, estetika kojom sam se kreativno vodio od ranih dana. Osjetio sam kako je upravo sada pravo vrijeme da se svijet oboja svim tim Sheriff & Cherry šarenilom".

Predmet žudnje: Sweatshirt na jedno rame s potpisom hrvatskog brenda Sheriff & Cherry (фото 1)

Iako su prvi komadi predstavljeni krajem svibnja, Sheriff & Cherry ostavio je i nekoliko aseva u rukavu za jesen, a u seriji majica dugih rukava koja sadrži hoodije u bijeloj, mornarski plavoj i zelenoj boji te sweatshirtove za muškarce, posebno se ističu dvije verzije ženskog modela "Sade" na jedno rame. Riječ je o sweatshirtu prljavobijele boje, s izvezenim motivom sidra, jednim od zaštitnih znakova brenda, čija cijena iznosi 125 eura te sweatshirt haljini u tamnoplavoj boji za koju ćete morati izdvojiti 130 eura.

Predmet žudnje: Sweatshirt na jedno rame s potpisom hrvatskog brenda Sheriff & Cherry (фото 2)

Baš sve modele iz linije karakterizira kvalitetan pamuk od kojeg su proizvedeni te kvalitetno vezeni i otisnuti motivi kao što su mornarsko sidro te naziv brenda na prsima, leđima i rukavima u zlatnoj, bijeloj i plavoj boji. Na rukavima svih modela decentno su izvezeni, već prepoznatljivi Sheriffovski simboli - sidro i zvijezda, u boji same majice.

Predmet žudnje: Sweatshirt na jedno rame s potpisom hrvatskog brenda Sheriff & Cherry (фото 3)

Iako je većina modela uniseks i dostupni su u svim veličinama, pa se ženski dio publike može odlučiti i za neki od muških modela u oversized varijanti, naglasak je stavljen na dva modela s otkrivenim ramenima koji nose i poželjnu dozu chica. Streetwear komade možete nositi u svim casual varijantama, a možete ih iskombinirati i uz kožnatu suknju i čizme s potpeticom za večernji izlazak. Kolekcija brenda Sheriff & Cherry Boatlife dostupna je na službenoj stranici brenda kao i u zagrebačkom B.A.R.A.B.A. Storeu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više