Search

Ravne platforme su opet moderne, a ovaj model s potpisom sestara Olsen je posebno popularan

Ravne platforme su opet moderne, a ovaj model s potpisom sestara Olsen je posebno popularan

Tekst: BURO.


Val nostalgije odavno nas je zapljusnuo, a na tapetu se posebno nalaze stvari koje smo voljeli i nosili krajem devedesetih i početkom 2000-ih. Maksi haljina u stilu Rachel Green već je jedan od neprikosnovenih hitova ljeta, a na listu se sad upisuje i jedan od omiljenih modela sandala koje vežemo za Jennifer Aniston a.k.a. Rachel: sandale s ravnom platformom. Ako malo prelistate paparazzo fotografije svih poznatih parova iz te ere, od Jennifer i Brada pa sve do Posh i Becksa vidjet ćete da je ovo bila najviše nošena casual ljetna obuća. A tko je prikladniji da istu reinventira i prilagodi ovom vremenu od još jednog legendarnog para epohe?

Ashley i Mary-Kate Olsen su za svoj brend The Row vratile upravo ove sandale i to u najluksuznijoj minimalističkoj izvedbi koju možete zamisliti, sve s izvrnutom kožom na đonu. Karantena i izolacija nisu im mogli ništa, model Ginza našao je put do srca Instagram djevojaka i raširio se po feedovima po cijelom svijetu, a u prvom valu su nas preplavile fotografije sandala koje još nisu ni izvađene iz kutije - da, zaista podsjećaju na skulpture pa nije ni čudno da su svi poželjeli fotografirati prije nego što su ih probali.

Ginza sandale dolaze u dvije varijacije na temu: crnoj i crno-bijeloj pa inspiriraju uglavnom minimalističke kombinacije. Tu su maksi haljine, bermude i biciklističke, trenirke i široke hlače - i pokoji ribarski šešir da zaokruži priču.

U ovom minimalističkom ljetu, ovo je ultimativni komad i nemojte se čuditi ako njega ili neku high street varijaciju na temu ne budete izuvali tijekom jeseni (već ih zamišljamo uz odijela i zlatne naušnice).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više