Search

Retro vibra i seksepil: It haljina brenda Rat & Boa osvojila je Internet

Retro vibra i seksepil: It haljina brenda Rat & Boa osvojila je Internet

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Posljednjih nekoliko sezona slip haljine su nešto čega ne odustajemo ne samo u posebnim prigodama ili večernjim izlascima, već i u dnevnim varijantama, i to bez obzira na godišnje doba. Tako se model popularan u devedestima ponovno uvukao u naše ormare, a koliko je jednostavan, a opet efektan, dokazuju i brojne it djevojke na Instagramu koje se čak ni u karanteni ne odvajaju od tog modela.

No, jedan nam je komad posebno zaokupirao pažnju ovih dana, jer nema trenutka kad nam se iskoči na feedu. Riječ je o prozirnom modelu britanskog brenda Rat & Boa, tamnoplave nijanse ukrašene sitnim bijelim točkicama, a koji odiše pravom dozom seksepila i retro vibre.

Model maksi dužine pod nazivom Gisele izrađen je od svile, krase ga otvorena leđa i naramenice kojima se može regulirati dužina. Haljina prati liniju tijela, a prozirnost tkanine daje joj dodatnu notu senzualnosti. Zamišljamo kako je nosimo u ljetnim noćima, ali isto tako može funkcionirati i u dnevnim varijantama - uz običan bijeli t-shirt ili oversized sako prebačen preko nje.

Cijena modela iznosi 130 britanskih funti, haljina je dostupna u veličinama od XXS do XL te se može kombinirati i s matching košuljom Lu. Doza nostalgije i glamura, kao i luksuzne tkanine, hrabri printevi te silueta koja komplimentira figuri ono su što obilježava kolekcije brenda kojeg su osnovale Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett. Komadi u boho chic stilu idealni su za vruće ljetne dane, a slični modeli slip haljina mogu se u ponudi brenda pronaći i u drugim printevima.

Leave a comment

više