Search

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label

Odabrali smo ključne komade iz proljetne kolekcije

Tekst: Dina Dončević


Model: Rita Rumora
Stylist: Ivana Pavić
Hair: Valentina Čajo
Make-up: Bela MakeUp
Image: Denis Butorac

Unijeti u poslovne kombinacije dašak svježine nije nimalo lagan zadatak, ali odlično su ga izvršili dizajneri koji stoje iza nove kolekcije s.Oliver Black Label. Naime, proljetni komadi koje smo odabrali u suradnji s Ritom Rumorom, zagrebačkom influencericom i vlasnicom portala Magme.hr, zaista su nešto što bi svaka mlada poslovna žena mogla integrirati u svoju poslovnu garderobu, ali i onu koju nosi izvan radnog vremena. Razlog tome su prije svega nešto prozračniji materijali i lagane tkanine, ali i paleta boja u kojoj se posebno ove sezone ističe puder plava nijansa.

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 1)

Baš je takvo odijelo od laganog materijala iz proljetne kolekcije kojeg ćete moći nositi i pri visokim temperaturama, a da ne morate odustati od biznis looka. Nijansa kojom također možete dati fresh izgled vašem poslovnom izdanju je zlatno žuta, koja će se odlično slagati klasičnim s tamnoplavim i bijelim komadima. Nas su posebno privukle hlače culotte kroja koje su sami po sebi dovoljno upečatljive da ih možete kombinirati s nekim jednostavnim topom ili košuljom te sandalama.

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 2) 

Nismo mogli odoljeti ni bluzi s popularnim uzorkom zlatnih lanaca koja idealno pristaje uz midi suknju visokog struka. Ovaj sofisticirani poslovni look bit će idealan za one koje prate trendove, a one koje su, pak, više fokusirane na klasiku, posegnut će za plisiranom haljinom. No, i taj će model krasiti posebni detalji poput obruba bijele boje i vrpce koja se veže u struku.

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 3)

Jedan od naših favorita svakako je i midi haljina na preklop koju krasi floralni print nešto većih dimenzija. To je jedan od onih modela kojeg morate imati u svojem ormaru jer ćete fantastično izgledati ne samo u poslovnom okruženju, već i na kavi ili večeri na koji ćete se uputiti nakon kraja radnog dijela dana.

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 4)

Rita je, poput prave pripadnice millennial generacije koja balansira nekoliko karijera odjednom, i sama "u pogonu" od ranog jutra pa sve do kasnih večernjih sati, stoga njezin ormar obiluje baš ovakvim komadima u kojima može obilaziti poslovne sastanke i evente, ali i neformalna druženja s prijateljicama, pritom izgledajući savršeno i prikladno odjeveno u svakoj prigodi. Sve komade iz nove kolekcije s.Oliver Black Label koje smo koristili u našem modnom editorijalu možete pronaći u trgovinama ovog brenda.

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 5)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 6)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 7)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 8)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 9)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 10)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 11)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 12)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 13)

Rita Rumora nosi poslovni look s potpisom s.Oliver Black Label (фото 14)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više