Search

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće

Ove tople sezone nosimo romantiku s francuskim štihom

Tekst: T.L.


Image: Sézane

Obožavani francuski modni brend Sézane već dugi niz sezona oduševljava fashionistice, a osobito poklonice pariškog chica koje s nestrpljenjem očekuju svaku novu kolekciju. Isti efekt oduševljenja Sézane će zasigurno proizvesti i s najnovijom kolekcijom namijenjenom proljeću, a koja odiše vibrom romantike i ženstvenosti prizivajući duge i bezbrižne ljetne dane.

U novoj kolekciji popularnog francuskog brenda nalazi se pregršt sjajnih odjevnih komada poput lepršavih cvjetnih haljina koje su odavno postale klasik i bez kojih ne možemo zamisliti proljeće, zatim romantičnih bijelih bluza s volanima boho prizvuka (poput one s otvorenim leđima koju smo odmah stavili na wish listu), sjajnih traperica visokog struka, proljetnih jakni u vedrim nijansama poput, primjerice, žute, šarenih suknji, ali i prozračnih pletiva u pastelnim nijansama. Što se boja tiče, u kolekciji prevladavaju tople i pastelne boje, svijetla žuta, bež, nježna roza, ali i jarke boje, trenutno jako popularna zelena te mnogo razigranih uzoraka.

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 1)

Osim odjeće, Sézane je, naravno, pripremio i mnogo izvrsnih modnih dodataka, a pritom poprilično prednjače sandale. Najviše su nam pažnje privukle pletene roze sandale te jedne jarko žute, s niskim debelim potpeticama, a koje bi mogle pristajati na sve naše proljetne (i ljetne) odjevne kombinacije koje, za sada, imamo posložene jedino u mašti. Tu su i novi modeli kožnatih torbica, ali i pregršt onih pletenih bez kojih, već sezonama, ne možemo zamisliti tople dane. Doduše, volimo ih toliko da više, kako bismo ih prošetali gradom, ne čekamo ljeto. Sézane nas je još jednom natjerao da pomislimo kako nemamo ništa u ormaru i kako mu treba temeljita obnova za proljeće, no nastojat ćemo na listu želja dodati tek pokoje cipele, torbu ili cvjetnu haljinu.

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 2)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 3)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 4)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 5)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 6)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 7)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 8)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 9)

Sézane ima naprosto neodoljivu kolekciju za proljeće (фото 10)

Leave a comment

više