Search

Sabina Socol: djevojka čiji nas stil inspirira

Sabina Socol: djevojka čiji nas stil inspirira

Jednostavno i zavodljivo

Tekst: D.D.

Image: Instagram

Modne kombinacije prekrasne pariške novinarke sigurno ste zamijetili na street style fotografijama, a okosnica njezinog stila su basic komadi koje kombinira s luksuznim dizajnerskim detaljima...

Ležerne modne kombinacije Sabine Socol imaju sofisticirani izgled i onaj šarm koji svi žele postići - izgleda sređeno, a zapravo je samo sve nabacila na sebe. Tom looku pridonose i razbarušena kosa i no make-up look te minimalna doza seksepila - svoju figuru uvijek naglašava hlačama visokog struka, bilo da se radi o vintage Levi's trapericama, trapezicama ili culotte modelima hlača u jarkim bojama. Nosi najčešće jednobojne komade, a monotoniju razbija fantastičnim modnim dodacima - obožava trendi torbice brenda Staud, gležnjače s Louis Vuitton s logom, torbu Fendi Baguette te metalik pletene sandale francuskog brenda Michel Vivien. Rijetko kad iz tankih pulovera i hlača uskače u haljine, a kad to čini, bira one brendova Rouje, Realisation Par i Reformation. Nosi i neovisne, niche modne brendove poput Paris Georgije i Khaitea, a shopping obavlja i u vintage dućanima.

Sabina Socol: djevojka čiji nas stil inspirira (фото 1)

Osim cropped hlača visokog struka, cipela s blok potpeticom, tankog pulovera i fantastične torbe u ruci, na njoj je uvijek i decentni i fini zlatni nakit. Perfektno skrojene traperice must have su ove moderne Brigitte Bardot, a nikad ih ne nosi na ravne cipele: balerinke su rezervirane isključivo za haljine. Njezine chic outfite svakodnevno prati 175 tisuća followera na Instagramu, a zahvaljujući "oku za modu", osim freelance novinarke, postala je i modna influencerica i digitalna poduzetnica koja na dnevnoj bazi surađuje s brojnim modnim i kozmetičkim brendovima. 30-godišnjakinja nikad nije žrtva trendova, ali je uvijek moderna - jednostavno rečeno, Sabina Socol je djevojka čiji stil želimo kopirati!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više