Search

Imate li natkošulju? Ako je suditi po ponudi brendova, trebali biste

Imate li natkošulju? Ako je suditi po ponudi brendova, trebali biste

Tekst: BURO.


Natkošulje ili tzv. shirt jacket su bile veliki proljetni trend 2019. godine, kao idealna zamjena vječnoj traper jakni ili laganom kožnjaku. Najpopularnije su bile one s kariranim uzorkom u svim mogućim varijacijama, ali i modeli načinjeni od čvrstog pamuka u bojama sladoleda. Ako ste mislili da tu trend prestaje, prevarili ste se.

Zara je upravo „nakrcala“ svoju online ponudu s cijelim setom natkošulja koje za ovu sezonu dolaze u varijantama od vune ili debelog samta. Karirani uzorak je i dalje vodeći, a pridružuju mu se monokromatski tonovi crne, bijele, boje kave i pijeska. Dobru ponudu ima i H&M koji , osim vunenih modela, nudi i modele od umjetne kože.

Imate li natkošulju? Ako je suditi po ponudi brendova, trebali biste (фото 1)

Natkošulje su u stvari komad koji je zimi idealan za slojevito odijevanje, dok je u proljetnim mjesecima u funkciji jakne. Ovaj hibrid košulje i jakne možete nositi na milijun načina i vjerojatno je to razlog njihove stalne popularnosti. Nosite ih kao oversized jaknu preko omiljenog para skinny traperica, a ispod najdražeg teddy kaputa ili kao haljinu preko tajica i debelih čarapa. Dodajte je kao sloj odjeće s vašom omiljenom trenirkom preko koje ćete prebaciti toplu puff jaknu. Prebacite ih preko pletiva i hlača širokih nogavica za odlazak na kavu ili ih nosite s mini suknjama A kroja i dolčevitama uz obavezne vojničke čizme s platformom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više