Search

Skandinavke se ne skidaju iz ovih trenirki

Skandinavke se ne skidaju iz ovih trenirki

Tekst: BURO.


Brendov su se morali prilagoditi novonastaloj situaciji na tržištu i ponukani potražnjom, ponuditi ljudima ono što žele nositi Već dobrih pola godine to su trenirke u svim mogućim verzijama. Cropped, duge, uske, široke, pamučne, eko održive..sve što bi netko mogao poželjeti, našlo se u ponudi nekog brenda.

Skandinavke se ne skidaju iz ovih trenirki (фото 1)

S tom potražnjom su se uskladile i cijene te ako vam je bilo nezamislivo platiti trenirku više od 100 eura sada ih možete pronaći i po znatno višim cijenama jer su prešle taj put od običnog kućnog komada do statement odjeće koju žene fotografiraju na Instagramu i nose je uz bunde, sakoe i kapute.

Skandinavke se ne skidaju iz ovih trenirki (фото 2)

U sferi ekološki osviještenih trenirki Pangaia i dalje vodi igru kao brend koji je prije pandemije nametnuo svoju filozofiju ležerne odjeće izrađene od recikliranih materijala. Prije kojih mjesec dana istu je priču započeo brend Rotate Birger Christensen koji su osnovale dvije skandinavske influencerice Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen. One su svojim kupcima ponudile kapsulnu kolekciju udobnih trenirki Sunday koje su izrađene od organskog pamuka.

Skandinavke se ne skidaju iz ovih trenirki (фото 3)

U ponudi su oversized modeli sweatshirta i hlača koje su ukrašene velikim Rotate logotipom. Nije trebalo dugo da ih njihove vjerne klijentice prigrle, te možemo kazati da je ova kolekcija doživjela veliki uspjeh kod probirljivih Skandinavki. Nose ih uz tenisice, Bottega čizme ali i sandale s potpeticama. U ponudi se nalazi nekoliko boja s naglaskom na jarko narančastu koja je naš osobni favorit. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više