Search

Specijalna kolekcija brenda Replay u čast glazbene legende Tupaca

Specijalna kolekcija brenda Replay u čast glazbene legende Tupaca

Dostupna i u Hrvatskoj

Tekst: BURO.


Image: PR

Nova modna sezona u Replayu dobila je glazbenu podlogu koja u individualni stilski ritam unosi snažnu kreativnu energiju i upečatljiv modni statement koji izdvaja iz mase. Replay Tribute limitirana je kolekcija koja inspiraciju pronalazi u slavnim ikonama prošlosti koje i danas nadahnjuju čitave generacije, a nakon odavanja počasti Nirvani, Replay je odabrao i jednog od najvećih repera, tekstopisca i pjesnika moderne ere - Tupac Shakura.

Specijalna kolekcija brenda Replay u čast glazbene legende Tupaca (фото 1)

Glazbenika koji je prodao preko 75 milijuna ploča te je danas jedan od najistaknutijih i najutjecajnijih repera svih vremena, Tupaca, i dalje se pamti kao križara za otpor i aktivizam u borbi protiv zloupotrebe vlasti i ugnjetavanja, umjetnika koji je glazbom vjerodostojno dokumentirao svijet u kojem živimo sa svim svojim dobrim, ali i lošim stranama, inspirirajući i educirajući bez dlake na jeziku.

Specijalna kolekcija brenda Replay u čast glazbene legende Tupaca (фото 2)

Kolekcija Replay Tribute 2Pac vješto kombinira utjecaje glazbene umjetnosti, ulične mode i sporta, kako bi stvorila bezvremenske odjevne komade za muškarce i žene koji će ovisno o vlastitom stilu, na modni način, 2Pac-ovu priču prenijeti dalje. Originalni fotografski materijali i poezija 2Paca utkani različitim tehnikama u dizajn Replayeve capsule kolekciju, sjajan su početak nove modne sezone koja počiva na reciklaži i inovaciji čijom sinergijom intrigira, stavljajući novu perspektivu na "stare" stvari, a kako bi modna priča bila što autentičnija, odjevni komadi prožeti su metalnim umecima i detaljima te printevima u zlatnoj nijansi.

Specijalna kolekcija brenda Replay u čast glazbene legende Tupaca (фото 3)

Majice kratkih rukava izrađene od mekanih i udobnih tkanina ističu se po nešto dužim rukavima, dok su u ženskoj kolekciji, osim običnih T-shirteva, u ponudi se nalaze i cropped verzija, džemper te model s dugim rukavima. Artističke majice odlično nadopunjavaju jeans jakne u crnoj verziji za njega te izblijedljelo verziji za nju, ukrašene luksuznim printom u četiri boje koji na leđima predstavlja pravo umjetničko djelo.

Specijalna kolekcija brenda Replay u čast glazbene legende Tupaca (фото 4)

Čitav look zaokružuje ponuda i tenisica dostupnih u nijansama crne i bijele te srebrnoj, koje odlično objedinjuju sportski i ulični stil te se sjajno nadopunjavaju s ostalim komadima iz kolekcije. Limitirano izdanje Replay Tribute 2Pac možete pronaći u svim Replay trgovinama te na web shopu #RePlayToInspire.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više