Search

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju!

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju!

Ana Bacinger osmislila je divne nove modele

Tekst: D.D.


Image: PR

Prošla je godina dana od prve kolekcije ruksaka s potpisom modne novinarke i blogerice Ane Bacinger koju radi u suradnji s mladim dizajnerom Tomislavom Macanom. Duo iza sebe ima dvije uspješne kolekcije limitiranih ruksaka i jednu capsule kolekciju shopper torbi i popularnih torbica oko struka. Od danas je u prodaji nova Little Fashion Paradise kolekcija, koja dolazi u svom najopsežnijem, a ujedno i najlimitiranijem izdanju.

 Naime, stižu dvije nove boje ruksaka - Salmon i Pumpkin, a prate ih i shopper torbe te torbice oko struka. S obzirom na to da su svi oduševljeni limitiranim brojem ruksaka koji obično nestanu već prvi dan, Ana je odlučila ove zime izbaciti samo pet ruksaka u svakoj boji, po dvije shopper torbe i dvije torbice oko struka.

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 1)

"Našim klijenticama se jako sviđa što su ruksaci strogo limitirani pa smo se odlučili za još manju seriju. Ovako će samo 5 žena imati taj ruksak i nositi unikat! Torbice su još posebnije jer imamo samo po dvije u svakoj boji pa je ovo idealna prilika da ugrabite modni dodatak koji ćete teško vidjeti na nekom drugom!" otkrila je dizajnerica ruksaka. Kao i uvijek kolekcija ruksaka dolazi s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve i druge kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice. Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Little Fashion Paradise ruksak je i multifunkcionalan - u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 2)

Cijena Little Fashion Paradise by Tomislav Macan ruksaka iznosi 900 kuna, a ispis inicijala naplaćuje se dodatnih 50 kuna. No danas, povodom lansiranja nove kolekcije, ispis inicijala je besplatan! Za shopper model je potrebno izdvojiti 750 kuna, a cijena primjetne torbice oko struka je 500 kuna. Ruksak i torbe možete naručiti putem maila: info@littlefashionparadise.com, a dodatne informacije o kolekciji vas čekaju na Aninom blogu Little Fashion Paradise. Dio asortimana bit će dostupan na božićnom izdanju Hush Hush marketa (Ilica 15/1) koji se održava od 14. do 17. prosinaca i na svima omiljenom Artomatu (HDLU) koji traje od 17. do 23. prosinca.

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 3)

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 4)

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 5)

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 6)

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 7)

Stigla je nova kolekcija ruksaka i torbi Little Fashion Paradise i to u jako limitiranom izdanju! (фото 8)

Leave a comment

više