Search

Što jasnije poručuje ljeto od bijelih haljina? Izdvojili smo najljepše!

Što jasnije poručuje ljeto od bijelih haljina? Izdvojili smo najljepše!

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Dok se vrijeme premišlja između nemila i nedraga sve smo više zbunjeniji kako se zapravo obući svakog jutra? Predložili smo vam nekoliko trendovskih opcija (da, ni ovog ljeta ne možemo pobjeći od zemljanih tonova), ali možda je vrijeme da okrenemo ploču. Da jednostavno prekinemo pokušavati odjenuti se u skladu s prognozom, jer što god izabrali izvjesno je da ćemo pogriješiti... Zato je bolje da se počnemo odijevati u skladu s time kakvo bismo vrijeme željeli. A što bolje i jasnije poručuje da je topla sezona napokon tu od bijelih haljina?

Bilo da su mini, midi ili maksi dužine ove sezone haljinama je zajedničko da su ležerne, predimenzionirane i mahom široke. Ovo su modeli stvoreni za uživanje i prepuštanje dugačkim šetnjama uz morsku obalu ili cjelodnevnom druženju s prijateljima. Dizajnirane su tako da se u njima osjećate ugodne, a uz pravilan izbor modnih dodataka možete ih nositi u baš svakoj prigodi.

Mala crna haljina se davno uselila u svaki ormar na svijetu, ali mi podvlačimo činjenicu da je jednako bitna i mala bijela haljina. Jedna koja će vam biti "go to" opcija kada želite izgledati dobro.

Bijela haljina prosto vrišti "ljeto" i, što je još bolje, ta boja svima odlično pristaje. Ono što je na vama da razmislite jeste li raspoloženi za jednostavan model od prirodnih materijala ili želite prikazati svoju nježnu stranu birajući romantične haljine s detaljima od čipke. Ako nas pitate, mi bismo uselili baš svaki model u bijeloj boji u svoje garderobe, a ovo je izbor najljepših iz high street dućana.

Leave a comment

više