Search

Što nose supermodeli u Cannesu?

Što nose supermodeli u Cannesu?

Raskošne toalete s crvenog tepiha

A.P.


Image: Getty/Guliver

Najljepše žene svijeta trenutno se nalaze na Filmskom festivalu u Cannesu

Cannes je ovih dana i središte modne industrije s cijelom ergelom supermodela i dizajnerskih imena koji ih odijevaju za premijere. Filmski festival na francuskoj rivijeri oduvijek je privlačio ljepotice na crvenim tepisima, a čini se kako je ove godine srušen rekord u broju modela koji je dobio VIP poziv da se pridruži glumačkim zvijezdama s A-liste. Tako je premijera filma "Youth" Paola Sorrentija izgledala poput modne revije na kojoj su se izmjenjivala milijune dolara vrijedna lica Karlie Kloss, Kendall Jenner, Natashe Poly, Lare Stone i ostalih pripadnica modne elite.

Kendall Jenner - Azzedine Alaia

Najviše je pozornosti, naravno, izazvala mlada Jenner koja je pokazala da je tijekom godina življenja pred kamerama dobro usvojila ponašanje vrijedno bliceva. Odjevena u crnu raskošnu kreaciju Azzedinea Alaïje, Kendall je spremno pozirala vrteći dugu suknju kako bi se vidjela sva njena raskoš. Ništa manje glamurozno izdanje pokazala je Natasha Poly koja je prošetala u balskoj haljini kuće Atelier Versace. Njezin dolazak na crveni tepih mnoge je podsjetio na Blake Lively koja je prije godinu dana očarala prisutne u haljini kuće Gucci.

Natasha Poly- Versace

Najduže noge modnog biznisa, kako modni insajderi nazivaju Anju Rubik, ovaj su put bile decentno pokrivene u crnoj toaleti kuće Versace s umjetnim detaljem koji imitira paukovu mrežu. Doutzen Kroes odlučila se za mornarsko plavu haljinu iz predjesenske kolekcije kuće Mugler, a zlatna američka djevojka Karlie Kloss promovirala je Louis Vuitton u toaleti koja nije isporučila potrebnu dozu oduševljenja za crveni tepih.

Karlie Kloss - Louis Vuitton

Natasha Poly - Michael Kors

Doutzen Kroes - Mugler

Joan Smalls - Azzedine Alaia

Anja Rubik - Atelier Versace

Karlie Kloss - Atelier Versace

Adriana Lima - Ulyana Sergeenko

Irina Shayk

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više