Search

Što odjenuti na zimsko vjenčanje?

Što odjenuti na zimsko vjenčanje?

30 komada za poželjeti!


Ima nešto posebno romantično u zimskim vjenčanjima poput toga kako svaku odjevnu kombinaciju možete začiniti tamnocrvenim ružem, ali i birati šljokičaste haljine ili one u cijelosti izrađene od čipke

Svečane prigode u vrijeme hladnih godišnjih doba svakako imaju svoj šarm. Neki ih čak favoriziraju ispred ljetnih jer su izazovnija po pitanju stylinga. Zimska vjenčanja jako su zanimljiva po tom pitanju iako možda zahtijevaju malo više promišljanja. Trendovi su sljedeći - čipka, crvena boja, šljokice, boja pudera i mala crna haljina. Ipak, nije nužno da birate haljine, jako su poželjna i odijela ili kombinezoni, a od detalja svakako uzmite u obzir upečatljivu torbicu. Svoju odjevnu kombinaciju možete upotpuniti i ukrašenom kragnicom, koje iako su bile 'must have' prije nekoliko sezona, još uvijek volimo vidjeti. Jedan od zanimljivijih i jako glamuroznih modela haljina i suknji svakako je ona punog kruga midi dužine ili one iznad koljena, osobito ako je ocrtan. Sam po sebi toliko je upadljiv da ne zahtijeva ništa osim jednostavnog topa i klasičnih salonki.

Ukoliko volite prave 'party' haljine, danas je jako lako pronaći onu šljokičastu koja će neovisno o kroju biti efektna. Nama se osobito sviđaju sjajne maxi suknje, ali i nešto drugačije boje, ne toliko tipične za glamurozne prigode kao primjerice žuta. Jako je zavodljiva i boja vina, a ako volite pliš, nemojte ga zaboraviti upotpuniti metalik cipelama i ukrašenom torbicom. Pronašli smo za vas čak 30 komada za zimska vjenčanja i donosimo ih u galeriji u nastavku!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više