Search

Što poznate dame nose za proljetna putovanja?

Što poznate dame nose za proljetna putovanja?

Rosie, Kate, Jessica i druge

Tekst: A.P.


Image: Splash

Poznate ljepotice izgledaju moderno i svježe u odjevnim kombinacijama za putovanja

Victoria Beckham nedavno je proglašena "majkom" mode za putovanja te joj je dodijeljena titula najbolje odjevene u zračnoj luci od strane aviokompanije British Airways i časopisa Vanity Fair. Dok je prije nekoliko godina bilo nezamislivo da se itko bavi temom odjevnih kombinacija koje neka poznata osoba odjene za let avionom, danas je tzv. putni stil jednako važan kao i onaj na crvenom tepihu. Naime, velik broj fotografa strpljivo čeka satima u zračnim lukama u New Yorku, Los Angelesu i Londonu kako bi uhvatili što bolji kadar neke poznate dame koja je upravo sletjela. Shvativši da će te fotografije obići svijet u roku od 24 sata, žene su počele ulagati dodatni napor kako bi njihove kombinacije bile atraktivne.

Rosie Huntington Whiteley

Uzmimo za primjer Rosie Huntington Whiteley koja je učinila više za Isabel Marant nego sve njezine ambasadorice koje šeću ulicama New Yorka. Zgodna manekenka za putovanja najčešće bira komade spomenute francuske dizajnerice, a koje mediji diljem svijeta vjerno bilježe i predlažu online dućane gdje biste ih mogli kupiti. Ta vrsta reklame se mjeri u milijunima dolara, što je znatno veći iznos od marketinškog budžeta Marant brenda.

Za nedavnog puta u Los Angeles odjenula je dugi kardigan etno uzorka i čizmice Isabel Marant. Look je upotpunila kožnim hlačama Paige Denim i sunčanim naočalama Saint Laurent. Uvijek na visini zadatka je Kendall Jenner koja zračnu luku koristi kao modnu pistu. Vitka crnka tako je prošetala u popularnom topu s vezicama iz kolekcije Alexandera Wanga, trapericama Citizens of Humanity i čizmicama kuće Kenneth Cole. 

Kendall Jenner

Kate Hudson

Cara Delevingne

Related articles

Buro 24/7 Selection

više