Search

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a?

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a?

Büro 24/7 izbor najboljih lookova večeri


Drugu večer modnog događanja Fashion.hr svoje kolekcije predstavilo je sedam dizajnerskih imena - LINK, Martina Felja, Petra Vuletić i Saša Hortig, Ines Atelier, Ivana Popović, BiteMyStyle i Marina Design u suradnji s kućom Samsung. Büro 24/7 donosi vam svoje omiljene komade novih kolekcija.  

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 1)

Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš

Brend LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, kao jedna od najiščekivanijih revija sezone, donosi nam cijelu kolekciju u omiljenoj (ne)boji samih dizajnera - crnoj. Uz povremenu pojavu bijele, kao glavni elementi ove sezone tu su koža i transparentni materijali, a komad koji dominira njihovom vizijom za ovu jesen je parka. Sigurni smo kako će ovi dugi modeli s cifom te u sada već prepoznatljivom kroju biti predmet želje modnih znalaca i urednika, ali i svih onih koji vole vječni, ali pomaknuti dizajn u svom ormaru.

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 2)

Martina Felja

Dizajnerica Martina Felja poziva žene da budu hrabre i samouvjerene, noseći pripijene 'color block' modele s prorezima. Iako niz jarkih boja vlada kolekcijom, dizajnerica se također poigrala zanimljivim ilustracijom. Haljine, majice i suknje koje na sebi nose crteže dragulja, Martina najavljuje kao trend sezone, a na njezinim je obožavateljicama hoće li ga nositi kao seksepilnu kombinaciju ili možda svakodnevni, casual look.

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 3)

Petra Vuletić i Saša Hortig

U svojoj drugoj kolekciji Petra Vuletić i Saša Hortig ostaju vjerni svojoj viziji. Ove sezone očarala ih je siva boja koju spajaju s mrežastim materijalima. Samo na prvu jednostavan, njihov dizajn osvaja svojom promišljenošću. Voluminoznost, široki modeli hlača te rukava, čine komade koji su dominantni, ali i daju mogućnost kreiranja looka kakvog poželite. Lako ih možemo zamisliti u jednostavnijim kombinacijama koje zahvaljujući njima neće izgledati nimalo tipične ove zime.

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 4)

Ines Atelier

Kolekcija srpske dizajnerice Ines Janković svidjela nam se na prva dva izlaza modela. Nosiva kolekcija sigurno će se naći u ormarima mnogih žena. Svaki od ovih modela nosiv je sam za sebe i uklopit će se u svačiji stil. Proljetna kolekcija Ines Atelier donosi jarke boje, međutim mi izdvajamo ova dva nježna looka u kojima se možemo vrlo lako zamisliti.

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 5)

Ivana Popović

Umjetnica Ivana Popović daje novo značenje trendu cvjetnog printa. Iako smo ga navikli redovito viđati u kolekcijama za proljeće, poznata hrvatska umjetnica spaja ga sa svilom i stvara vesele ljetne haljine za nadolazeću sezonu. Sviđa nam se doza romantike i ženstvenosti koja je vidljiva u ova dva modela.

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 6)

BiteMyStyle

Za one najhrabrije te uzavrelu atmosferu na pisti Fashion.hr-a zaslužan je Zoran Aragović. Dosljedan sebi, Zoran nas je ipak nanovo iznenadio novim elementima u svom dizajnu. Ovaj put njegove BiteMyStyle žene izgledaju snažno i opasno na prvu, ali ne zaboravljaju biti elegantne. Zoran to uspijeva postići suknjama i bluzama, upotpunjavajući ih statement jaknama. Karirani uzorak vladar je i njegove sezone. Žuta haljina s volanima, stegnuta u struku, spaja sve ono što je potrebno u jedan komad, dok sivi kaput s kožnim rukavima odlično pristaje nešto drugačijem, zanimljivijem printu.

Što smo mogli vidjeti druge večeri Fashion.hr-a? (фото 7)

Marina Design

Jedna od hvaljenijih revija večeri bila je ona Marine Obradović. Futurizam Marina Designa proveden kroz detalje poput remena, krojeva haljina i majica bio je ne samo u bijeloj boji, već i zelenoj i žutoj te nezaobilaznoj crnoj. On je moderan i nosiv, a privukao je pažnju fashionistica. Look koji je osvojio zasigurno je bio ovaj u zelenoj boji - klasičan kroj hlača i nimalo klasičan top koji funkcioniraju besprijekorno. Tu je također i crna haljina sa slojevitim volanima koja osvaja svojim izgledom.

Leave a comment

više