Search

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a?

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a?

Ana Maria Ricov, Aleksandar Žarevac, 2B, Morana Krklec, Ivica Skoko i eNVy room


Image: Foto: Mateja Vrčković

Treću večer revija Fashion-hr-a otvorila je dizajnerica Ana Maria Ricov, nakon koje smo mogli vidjeti nove kolekcije Aleksandra Žarevca, 2B Boris Banović, Morane Krklec, Ivice Skoke i eNVy Rooma u suradnji s Doveom.

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a? (фото 1)

Ana Maria Ricov

Prepoznatljivi krojevi Ane Marie Ricov ove su sezone malo stroži i kompleksniji, ali dizajnerica nastavlja osvajati svojom igrom proreza, transparentnosti i prikrivene seksualnosti. Nas su se dojmila dva modela kao idealna za žene koje se žele izdvojiti iz mase svojom pojavom. Jedan je košulja-haljina sa šlepom u zanimljivoj plavoj nijansi, a drugi jednostavan, ali upečatljiv model u neprimjetnoj zemljanoj boji.

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a? (фото 2)

Aleksandar Žarevac

Miljenik svih žena koje vole trendovske, ali opet malo pomaknutije komade, Aleksandar Žarevac, donosi nam bijelo-crvenu kolekciju prepunu cut-out detalja, ali i muških komada. Rekli bismo hrabar izbor kombinacije boja, od kojih nam se najviše svidio bijeli look od glave do pete te suknja visokog struka i cropped košulja s geometrijskim detaljima.

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a? (фото 3)

Boris Banović

Nova kolekcija brenda 2B bila je jako ugodno iznenađenje večeri. Komadi koji će se svidjeti velikom broju muškaraca dozvoljavaju bezbroj načina kombiniranja. U današnje vrijeme nosivost jest ono što se cijeni. Sportski komadi, odijela, prsluci i jakne, sve jedna do druge funkcioniraju besprijekorno u ovoj kolekciji s potpisom Borisa Banovića. Vjerujemo kako će se mnogi muškarci lako zamisliti u ove dvije kombinacije koje su po našem izboru jedne od onih u kojima bismo ih i mi sami voljeli vidjeti.

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a? (фото 4)

Morana Krklec

I Morana Krklec priklonila se bojama koje stvaraju divne lookove uključujući besprijekorne modne dodatke, poput nakita i platformi. Njezina minimalistička vizija proljeća ne opterećuje već je svježa i inspirativna. U centar priče dizajnerica stavlja lan koji nadopunjavaju jarka plava i bijela boja. Ove dvije kombinacije pravi su nagovještaj proljeća.

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a? (фото 5)

Ivica Skoko

Ivica Skoko predstavio je niz haljina kao stvorenih za pojavu na crvenom tepihu. Od pencil modela, do onih midi dužine te raskošnih dugih toaleta, dizajner je obuhvatio svačiji ukus. U ove dvije haljine lako možemo zamisliti naše domaće poznate glumice. Glamurozni srebrni modeli govore sami za sebe i ne dozvoljavaju nikome da im oduzme pažnju.

Što smo mogli vidjeti treće večeri Fashion.hr-a? (фото 6)

eNVy room

Sigurni smo kako će modni dvojac eNVy room nanovo u sebe zaljubiti sve 'it' djevojke. Ovaj put predstavili su i torbice u suradnji s brendom Dove, a njihov retro dizajn nosiv je u svim prilikama i podiže svaku kombinaciju. eNVy room nastavlja u duhu proteklih sezona i njeguje retro stil. Haljine s kragnicama, visoki struk, profinjenost i doza glamura u svakom izlazu vladala je i ovom kolekcijom. Nama najzanimljiviji look večeri bio je ovaj s hlačama visokog struka i cropped topom te tamnoplava večernja haljina u stilu prave dive.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više