Search

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a?

Branka Donassy, Pavla Aleksić, Silvio Ivkić, Marija Kulušić i Robert Sever


 

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 1)

Završila je 15. sezona Fashion.hr-a, a posljednje večeri gledali smo revije Branke Donassy, Pavle Aleksić, Silvija Ivkića, Marije Kulušić i Roberta Severa. Danas vam donosimo top lookove po izboru Büro 24/7.

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 2)

Branka Donassy

Branka Donassy na pisti je odlučila pokazati kako plastika kao materijal funkcionira u izvedbi večernjih haljina. Njezina konceptualna priča preispituje modu kao takvu te donosi besprijekorno krojene modele međusobno spojene u voluminozne, istovremeno futurističke i romantične haljine. One su stilski nadopunjene transparentnim cipelama koje su, iako ovaj put u višoj funkciji, predmet žudnje nadolazeće sezone.

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 3)

Pavla Aleksić

Idealnu jesensku modnu viziju ima dizajnerica Pavla Aleksić. Kao komad sezone naglašava sive hlače podvinutih rubova te zimske haljine i kapute u istoj boji. U ovoj kolekciji pronaći će se mnoge urbane žene koje će viđene komade lako implementirati u već postojeću garderobu. 

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 4)

Silvio Ivkić

Žena koji nosi brend Coded Edge snažna je, seksepilna i ne pristaje na kompromise. Jasno je kako crna boja stavlja karakter u prvi plan, a dizajner se u ovoj kolekciji uz to još poigrava pogledom na golu kožu u vidu izreza te transparentnih materijala. Sve upotpunjava i crna koža, a kao najbolje lookove večeri izdvajamo dva duga modela. Jedan koji lako može funkcionirati u svakodnevnim kombinacijama, a drugi dostojan svake važnije prigode prilikom koje želite ostaviti dojam.

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 5)

Marija Kulušić

Pročišćena, jasna i suvremena kolekcija dizajnerice Marije Kulušić u centar stavlja koktel haljine nadahnute arhitekturom. Marija kreira za žene koje vole minimalizam, ali ih on sam po sebi ne fascinira dovoljno, tako da svojim kreacijama dodaje geometrijske elemente. Njezini kaputi lako mogu biti ultimativni komadi sezone koji će svakoj kombinaciji biti "točka na i".

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 6)

IK Studio

Pustinja kao inspiracija Ivicu Klarića odvela je u nešto opušteniju kolekciju. Njegov muškarac ostaje elegantan, ali i moderan te casual. Military uzorak te hlače koje podsjećaju na trenirku postaju pravi gradski komadi u kombinaciji sa sakoima, dok su tu i višebojne varijante za sve one koji ne vole tipična elegantna izdanja.

Što smo mogli vidjeti zadnje večeri Fashion.hr-a? (фото 7)

Robert Sever

Iz kolekcije Roberta Severa želimo sve. Od raskošnih večernjih haljina koje su mamile uzdahe do hlača i bermuda visokog struka uz print bluze. Styling razrađen do samih detalja, sve lookove upotpunjavale su ogrlice, narukvice i broševi za kojima će venuti sve fashionistice. Dok je ženska kolekcija imala prizvuk retra, muškom su vladali jeans i print košulje. Kao pravoj ženskoj redakciji za oko su nam zapele ove dvije kombinacije - jedna moćna dnevna varijanta i "to die for" večernja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više