Search

Suknje su 'must have' ovog proljeća

Suknje su 'must have' ovog proljeća

Sve ih pronađite u City Center one shopping centrima

BURO.


Midi dužina, maxi, pencil modeli, A-kroja, s printom, u neutralnim bojama ili traper - suknje apsolutno vladaju ovom sezonom

Ako govorimo o nezaobilaznim odjevnim komadima ove sezone - suknje su sigurno jedne od njih. Svakog proljeća ili ljeta one su jedan od top izbora žena, ali ovaj put dolaze u toliko krojeva i svaki od njih apsolutno je u trendu. Suknje su naprosto osvojile sve zvijezde street style i bile su pravi 'must have' u prvim redovima svjetskih tjedana mode, a nosile su se sve - midi dužine, maxi, pencil modeli, A-kroja, s printom, u neutralnim bojama, traper i mini modeli. Volimo ih zato što su dobro rješenje za svaku priliku. Za poslovne situacije nosite ih na bluze, u večernjim prilikama osvojit ćete sve 'cropped' topom na suknju visokog struka, a u svečanim prigodama zasjajite u dugim suknjama na visoke potpetice. Dolaskom visokih temperatura postaju omiljene i u svakodnevnim casual situacijama. Odaberite model u boji, a cijeli look podignite zanimljivim ravnim cipelama i nakitom. Također ih još uvijek volimo vidjeti na ljetne čizmice ili još jedan nezaobilazan komad ove sezone - tenisice. Mogućnosti kombiniranja uistinu su neograničene!

U galeriji pogledajte raznovrsnu ponudu proljetnih suknji koje već danas možete pronaći u City Centeru one East, West i Split.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više