Search

Sve više nam se sviđa Zarina kolekcija donjeg rublja

Sve više nam se sviđa Zarina kolekcija donjeg rublja

Tekst: BURO.


Image: Zara

Doista nije stvar Valentinovog. Stvar je toga da je lijepo donje rublje jedan od rijetkih luksuza koji si možemo priuštiti za svoj gušt. Nigdje ne idemo, ne kupujemo neke ekstravagantne komade, ne sređujemo s posebno, pa zašto onda ne bismo imali nešto lijepo za sebe što možemo nositi u svoja 4 zida. Još ako svemu napisanom pridodamo činjenicu da nije skupo, onda imamo bingo u pravom smislu riječi.

Moramo priznati da smo u početku bili malo skeptični kada je Zara najavila kolekciju donjeg rublja. Međutim pokazali su da njihov dizajnerski tim itekako briljira u ovom sektoru i da znaju kreirati decentne,a opet seksepilne komade koje želimo posjedovati. Što se dizajna tiče svi trendovski elementi su tu: nježni bralette grudnjaci bez žice, romantična čipka koja je lijepo tkana da ne izgleda jeftino, mrežasti materijali koji su moderni..

Nova kolekcija dolazi u neutralnim tonovima bijele, crne , boje šampanjca, bež, a cijene se kreću u rasponu od 100 do 250 kuna. Jedina stvar na kojoj bi trebali dodatno poraditi jest izbor veličina koje su jako ograničene. Šteta je da u današnje vrijeme kada svi razmišljaju o različitostima i nude širok spektar veličina za svaki tip građe, ova kolekcija i dalje ostaje “inclusive”, pogotovo jer se ne radi o high end brendu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više