Search

Svi kožnati komadi koje trebate vidjeti ove sezone: donosimo top 10 po našem izboru

Svi kožnati komadi koje trebate vidjeti ove sezone: donosimo top 10 po našem izboru

Tekst: BURO.


Koža je kraljica hladne sezone i to znamo već godinama, a ove sezone nam dolazi u svim mogućim varijacijama. Kako su se žene ohrabrile i prestale pratiti neka nevidljiva zadana modna pravila, tako su i modne kuće pratile njihove želje. Tako se danas ponuda kožnatih komada ne oslanja samo na pokoji par hlača, suknji ili kaputa. Danas kožu možete nositi na sve načine i u svim mogućim varijantama, pa čak i ako želite hodati u kožnoj trenirci ili košulji od lakirane kože s trapericama – sve je dostupno i poželjno.

Za komade od prave kože ćete logično izdvojiti više novaca ali to smatrajte investicijom jer vam jedna dobra jakna ili kaput mogu trajati godinama. Zavidnu ponudu kožnatih komada ima modna kuća Mona, a posebno obratite pažnje na ultra chic košulje s naglašenim ramenima koje su predstavili još prošle sezone. Ove sezone ih kombiniramo s pencil suknjama za total Matrix look.

Zara ima najbogatiji izbor modela kada je u pitanju high street. Doista su mislili na svačiji ukus te u španjolskom high street brendu možete pronaći kratke hlače, suknje svih duljina i krojeva, blejzere, bermude, hlače, tajice i jedan fantastičan baloner u boji konjaka.

Za sam kraj ostavljamo naš „dream“ komad. Haljinu/košulju strogog kroja koja dolazi iz nove kolekcije kuće Bottega Veneta. Klasičan kroj je dobio moderan zaokret u ovoj kožnatoj verziji s tri velika zlatna gumba.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više