Search

Svi nose Johannu Ortiz

Svi nose Johannu Ortiz

Kolumbijska dizajnerica osvaja srca trendseterica

Image: Buro247.com/me,
johannaortiz.com

Kolumbijska modna dizajnerica Johanna Ortiz na modnoj je sceni već 12 godina. Po završetku studija na Art Institute of Fort Lauderdale i Parsons School of Design počela je svoje kolekcije predstavljati u rodnoj Kolumbiji, a nakon suradnje s Modom Operandi njezini su komadi postali predmet žudnje u čitavom modnom svijetu

Njezine se kolekcije sastoje od klasičnih komada s pomakom. Obožava teksture i tkanine koje odličnim konstrukcijskim rješenjima pretvara u upečatljive volane ili čvorove. Ne zazire od printova ni kolorita pa joj kolekcije uvijek obiluju uzorcima, klasičnim poput kariranog, ali i posebno kreiranih uzoraka flore ili faune.

Svi nose Johannu Ortiz (фото 1)

Svi nose Johannu Ortiz (фото 2)

Komade s potpisom Johanne Ortiz obožavaju poznate dame. Nosi ih suosnivačica Mode Operandi, Lauren Santo Domingo, prva dama Kolumbije, Maria Clemencia de Santos, nosila je Ortiz komade u više navrata, a glumica Amanda Seyfried pozirala je za Vogue u njezinoj haljini. Nakon ovako uspješne godine možemo očekivati da ćemo narednih sezona uživati u komadima Johanne Ortiz jer će nedvojbeno preplaviti ulice već na nadolazećim tjednima mode u rujnu.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više