Search

Svi obožavaju Borboleta narukvice

Svi obožavaju Borboleta narukvice

Hrvatski brend narukvica srećonoša Borboleta osvojio svijet!


Danas ćete u gradu susresti rijetko koju fashionisticu oko čije ruke nećete vidjeti Borboleta narukvicu! Borboletin kreativni tim na čelu s mladom hrvatskom dizajnericom Katarinom Radanić svakodnevno s puno ljubavi i pažnje ručno pozlaćuje, brusi i polira privjeske i lančiće, a jednako tako s posebnom pažnjom niže poludrago kamenje na niske pozlaćene 18-karatnim zlatom što svakim danom osvaja sve veći broj ljudi. Naravno i Büro 24/7 redakcija jedna je od velikih obožavatelja sada već ovog svjetski poznatog brenda!

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 1)

Naime ove prve hrvatske srećonoše proizašle su iz projekta Nicolas Concept Storea još 2009. godine, a tri godine kasnije Nicolas Joaillerie predstavio je hrvatskom tržištu svoj novi brend - sada već mega popularne srećonoše Borboleta.

Spoj svilenog konca, poludragog kamenja i pozlaćenih leptira, kao zaštitnog znaka Borbolete te raznih privjesaka, poput zvjezdica, koje su obilježile sezonu proljeće/ljeto 2013., povezane s citatima najznačajnijih filmskih likova, apsolutno su osvojile scenu. Već smo ih mogli vidjeti na poznatoj blogerici Miji Knežević, Severini, Tatjani Dragović, koja je ujedno i zaštitno lice svjetske kampanje za Borboletu o čemu ste prvo mogli čitati ovdje, osnivačicama francuskog brenda Chanael K - Chloe i Chanael Knopfler te Adriani Maldini, supruzi nekadašnjeg talijanskog reprezentativca Paola i još mnogim našim i inozemnim poznatim osobama.

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 2)

Svojim neodoljivim dizajnom i širokim rasponom boja, Borbolete su u vrlo kratkom periodu osvojile, ne samo hrvatsko, već i inozemno tržište, tako da se Borboleta nakit danas može naći i u nekim od najprestižnijih svjetskih trgovina kao što su Excelsior ili Antonia u Milanu, dok se na domaćem tržištu prodaju na hit adresama poput Nicolas Joaillerie u Zagrebu, ID Concept Storeu u Splitu, Croots u Hvaru i drugima.

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 3)

Borboleta nakit odnedavno je dobio i status omiljenog poklona, ponajviše kao narukvice prijateljstva. Kao što i jedan od najpopularnijih Borboleta citata kaže "Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship." tako i s Borboleta narukvicama započinje jedno prekrasno prijateljstvo koje nikada neće prestati.

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 4)

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 5)

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 6)

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 7)

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 8)

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 9)

Svi obožavaju Borboleta narukvice (фото 10)

Tekst: T.B.
Foto: Maja Kljajić 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više