Search

Talijanke obožavaju komade ovog boho brenda

Talijanke obožavaju komade ovog boho brenda

Alanui

Tekst: D.D.


Image: Getty Images,
Instagram,
Alanui

Iza talijanskog brenda stoje brat i sestra Nicolò i Carlotta Oddi, a njihova su imena - kao i boho kardigani - dobro poznati svima koji prate zbivanja u modnoj industriji. Naime, luksuzni oversized komadi od kašmira, koji evociraju kaubojski stil, jedan su od omiljenih komada urednica, influencerica i svjetski poznatih manekenki među kojima je i Alessandra Ambrosio, koja je od prošlog ljeta i u romantičnoj vezi s kreativnim Talijanom. Međutim, najbolje ih nosi suosnivačica brenda o čijem smo stilu već pisali. Pa iako su započeli kao monobrend koji je proizvodio samo uniseks kardigane s resicama koji se vežu oko struka, ubrzo su obogatili svoju ponudu, a ove je sezone i još više povezali s Havajima, koji su im vječna inspiracija.

Carlotta Oddi u kardiganu iz kolekcije proljeće/ljeto 2019.

Naime, samo ime brenda Alanui, moglo bi se s havajskog prevesti kao "širok put", a put razvoja ove talijanske marke bio je organski - njihov hit komad i dalje je ostao okosnica njihova poslovanja, ali su malo po malo u ponudu dodavali asesoare te odnedavno i kupaće kostime. Komadi ovog brenda omiljeni su i zbog velike posvećenosti detaljima - svaki od kardigana šije se od najfinijeg talijanskog kašmira, i to pet do sedam sati, da bi trebalo još šest sati kako bi se svi dijelovi spojili te potom i ručno izvezli detalji. Osim toga, svaki od ovih unikata prije pakiranja i slanja na adresu kupca pošpricaju mirisom koji evocira duh Havaja.

Za proljetnu ready-to-wear kolekciju brat i sestra pronašli su snažnu inspiraciju u tom otočju - surferi, palmino lišće i kornjače samo su neki od motiva povezanih s ovim krajem koji se pojavljuju na komadima iz nove kolekcije. Uz to, ove sezone predstavili su i zanimljivu suradnju s talijanskim brendom tenisica Superga - osim upečatljivih uzoraka i vrpci krase ih i školjkice te se time svih šest modela iz ove kapsulne kolekcije idealno slažu s novim modelima luksuznih kardigana. Svaki od ovih komada stvoren je da bi bio udoban za nošenje i to do te mjere da se ne želite odvojiti od svog kardigana, a pritom se nije štedjelo ni na upečatljivom dizajnu te kvalitetnim materijalima zbog kojih ćete Alanui kardigane u svojem ormaru moći čuvati vječno.

Talijanke obožavaju komade ovog boho brenda (фото 1)

Talijanke obožavaju komade ovog boho brenda (фото 2)

Talijanke obožavaju komade ovog boho brenda (фото 3)

Talijanke obožavaju komade ovog boho brenda (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više