Search

#tbt: Stil Ashley Olsen

#tbt: Stil Ashley Olsen

Prisjećamo se odjevnih kombinacija poznate 'it' djevojke

Image: Getty Images

Ashley Olsen je u periodu od 2005. do 2009. osvajala djevojke svojim jednostavnim modnim izborima koji su se u dnevnim prilikama sastojali od traperica i obične bijele T-shirtice, a u večernjim od minimalističkih toaleta

Sestre Olsen danas su vlasnice poznatih i uspješnih modnih brendova The Row, Elizabeth & James te linija StyleMint i Olsenboye - u stvari ove blizanke uspješne su bile kroz cijelu svoju karijeru na čijem početku je sve što su dotakle bilo dočekano vrištećim oduševljenjem tinejdžerki. Popularne su postale zahvaljujući seriji "Puna kuća" nakon čega su slavu nastavile osnivanjem vlastite tvrtke, snimanjem filmova, lansiranjem proizvoda - sve sa svojim potpisom. Neki od najpamtljivijih trenutaka u njihovoj karijeri, bar što se fashionista tiče, zasigurno su oni kada su Olsenice počele mijenjati svoj status miljenica isključivo mlađe publike i oni koji su ih lansirali među modno uspješne na svjetskoj sceni. Tu se osobito isticala Ashley Olsen koja je u periodu od 2005. do 2009. godine osvajala svojim opuštenim dnevnim kombinacijama, a naposljetku i onim večernjim.

ashley olsen

Ashley je u to vrijeme nosila sve što su djevojke voljele vidjeti - traper šorceve, bijele T-shirtice i predimenzioniranje modele, ono što su i same mogle implementirati u svoj stil. Uz to Ashley je uvijek imala razbarušenu kosu čime je dodatno upotpunjavala svoj "nije me previše briga" dojam. Njezine pojave na svečanim prilikama također su bile za pohvalu iz razloga što se poznata blizanka izdvajala poprilično jednostavnim izborima pa je tako primjerice stizala u minimalističkim dugim toaletama ili onima u vintage stilu. Često bi se pojavila i u bijeloj bluzi koju bi kombinirala u ozbiljnijem stilu - na crnu suknju ili uz crno odijelo. Sve to fashionistice su obožavale jer ju je izdvajalo iz mora svjetskih zvijezda koje su voljele pretjerivati u takvim prilikama. Sada kada pogledamo njezine fotografije iz tog razdoblja, gotovo većinu njezinih odjevnih kombinacija možemo nositi i danas što je dokaz kako je klasika tajna dobrog stila. Upravo smo se zato u današnjem TBT odlučili prisjetiti nekih od pojava 'it' djevojke Ashley Olsen.

ashley olsen

ashley olsen

ashley olsen

ashley olsen

ashley olsen

ashley olsen

Related articles

Buro 24/7 Selection

više