Search

Tenisice koje ćemo nositi ovog proljeća

Tenisice koje ćemo nositi ovog proljeća

Adidas, Vans, Pepe Jeans...


Image: PR,
Imaxtree,
lookdepernille.theyouway.com,
fashionandstylev.blogspot.com

Ako je svako proljeće obojeno uzorcima cvijeća i voća i animalnim printom, ne znači da će se situacija ponoviti ove sezone, u kojoj će dominirati crni i bijeli modeli sportske obuće

Iako su topli sunčani dani još daleko ispred nas, dizajneri sportskih brendova, high street i dizajnerske kuće već su u svojoj ponudi predstavile proljetne modele. No, da biste nosili te trendovske tenisice, ne morate doslovno čekati proljeće. Kombinacija bijelih tenisica i maksi kaputa omiljena je zimska kombinacija. Također, sportske tenisice nisu rezervirane isključivo za kombiniranje s trapericama. Nosite ih i uz midi haljine ili kožne plisirane suknje. 

fj

Novi modeli tenisica stigli su u prodajna mjesta ShoeBeDoa, a u nadolazećoj sezoni fokus je stavljen na boju. Točnije neboju. Umjesto tipičnih boja proljeća, poput raznih nijansi žute, zelene i crvene, kao i svih njihovih pastelnih izvedenica, sezona 2016. bit će u znaku neboja –crne i bijele. Novost su u potpunosti bijele "Superstar" adidas tenisice, dok su se Vansovu klasičnom modelu pridružili i noviteti, poput Vans bijelih tenisica za trčanje i slip-on tenisica koje su stilizirane tankim isprepletenim nitima. Iz Pepe Jeans ponude dolaze platnene bijele tenisice s gumenim rubom. Svi modeli za proljeće 2016. uskoro će biti dostupni na službenoj stranici ShoeBeDoa, a nove tenisice pogledajte u našoj galeriji:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više