Search

Što ove jeseni nose naše omiljene Instagram djevojke iz Hrvatske?

Što ove jeseni nose naše omiljene Instagram djevojke iz Hrvatske?

Odabrali smo top kombinacije

Tekst: A.P.


Image: Instagram

U potrazi za aktualnim trendovima koji su doista zaživjeli na ulicama gradova zavirili smo na Instagram profile djevojaka koje prate deseci tisuća ljudi i saznali što su ove mlade dame kupile. Lidija Lešić je trenutno na proputovanju Europom i svaki dan na svoj Instagram profil postavlja prekrasne fotografije iz europskih prijestolnica. Za šetnju romantičnim Parizom odabrala je kombinaciju pripijenih bijelih traperica i sakoa s prugicama koji je u struku stegnula remenom u western stilu. Look je zaokružila s kapetanskom kapom brenda Lokomotiva i čizmama iznad koljena s potpisom Stuarta Weitzmana.

Rita Rumora je svoju idealnu jesensku kombinaciju pronašla u Mangu. Džemper na prugice iz njihove nove kolekcije sparila je s mini suknjom zebra uzorka (također Mango) i upotpunila ih s kaubojskim čizmama brenda Zara.

Ana Bacinger uvijek ima najbolje modne dodatke od svih Instagram influencerica, a ovaj je put pokazala jednu fantastičnu crvenu kožnu torbu u koju joj stane sve za dan u gradu. Ostatak stajlinga je složila u jednostavnom tonu - karirani baloner brenda H&M je uparila s crnim trapericama i polučizmicama Mephisto.

Zara Hrvatin je pak pokazala kako na elegantan način nositi odijelo pomalo nezgodnog kroja. Hlače 3/4 duljine s blagim zvonolikim oblikom kompliciran su kroj koji morate dobro ukomponirati u stajling. Zara je to napravila znalački u kombinaciji s cipelama u špic koje vizualno produljuju nogu. Valentina Čajo je za ovu sezonu nabavila jednu od najpopularnijih haljina s točkicama iz ponude brenda Massimo Dutti i spojila je s moćnim kaubojkama i torbom YSL. U nastavku pogledajte što ove jeseni nose naše omiljene Insta djevojke.

Lidija Lešić

Rita Rumora

Zara Hrvatin

Ana Bacinger

Luna Valas

Nika Matić

Valentina Čajo

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više