Search

Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu

Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu

Tekst: BURO.


Image: Instagram

Ako je Instagram trenutno najveći prozor u svijet trendova, jer evenata nema i sva događanja gdje se poznate žene mogu pojaviti u novim odjevnim kombinacijama su otkazana, onda ćete dobiti jasan pregled najpopularnijih komada samo s jednim pogledom na ovu društvenu mrežu.

Pisali smo o trendu vojničkih čizama koje su ove sezone dobile pojačanje u vidu debelih đonova (platformi), a sve po uzoru na Pradu i Bottegu Venetu koji su na scenu vratili ovaj trenutak 90-ih. Trendu nisi odoljele ni neke poznate dame koje zajedno na ovoj društvenoj mreži prati oko 400 tisuća ljudi.

Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu (фото 1)
Izabel Andrijanić

Izabel Kovačić je sigurno jedna od zanimljivijih mladih žena s naše scene čiji se stil promijenio u posljednje dvije godine. U posljednje vrijeme sklona je minimalističkim/jednostavnim odjevnim kombinacijama u neutralnim tonovima koje uvijek upotpuni nekim dobrim komadom obuće. Ako vam je potrebna inspiracija za shopping čizama, na njenom profilu ćete doista naći zanimljivih modela poput visokih bijelih gumenih čizama koje je odabrala neki dan u kombinaciji s pletenom haljinom i balonerom. Još jedna cool Hrvatica koju nećete vidjeti na eventima je Dina Dragija. Nosi casual –sportski stil, izgleda neopterećeno i opušteno što je u svijetu namještenog Instagrama pravo osvježenje. Iako nije sklona fotografiranju vlastitih odjevnih kombinacija na njenom profilu smo uboli Pradine combat čizme s mini torbicom. Pradin model nosi i Hrvatica sa švicarskom adresom, Tina Marić. Tina je česta gošća na našem portalu, a vjernost su joj poklonili ii brojni svjetski brendovi poput Frankie's Shop i Verge Girl koji su je prepoznali kao dobru ambasadoricu.

Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu (фото 2)
Tina Marić
Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu (фото 3)
Dina Dragija
Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu (фото 4)
Tatjana Dragović 

Tatjana Dragović je majstorica dnevnih stylinga i također žena koja preferira jednostavnost. Nedavno je ostvarila suradnju s brendom Fashion & Friends pa je često možemo vidjeti u odjeći s potpisom njihovim brojnih brendova. Nedavno je osvanula u vojničkim čizmama brenda Liu Jo. I za kraj još jedna posebna mlada dama, Ivana Pirizović koja nema tipičan „influencerski“ profil. Lijepo razrađena estetika, dobar miks fotografija i nenametljiv stil, brzo su je stavili na radar mnogih brendova. Trendu se priključila u čizmama na vezanje s debelom gumenom platformom, koje je kombinirala s kaputom kariranog uzorka i malom crnom haljinom.

Što ove sezone nose Hrvatice? Najbolje čizme koje smo vidjeli na Instagramu (фото 5)
Ivana Pirizović

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više