Search

Što poznate Hrvatice nose u lipnju?

Što poznate Hrvatice nose u lipnju?

Odabrali smo pet najboljih kombinacija

Image: Instagram

Izdvojili smo pet najboljih lipanjskih odjevnih kombinacija poznatih Hrvatica koje nas uvijek oduševe svojim stilskim izborom

Naša Mirela Forić Srna već nas je ovog mjeseca oduševila svojom kombinacijom na predstavljanju predstavljanje projekta Büro 24/7 x Farmacia Beauty Summer Kit, a opušteniju je kombinaciju odabrala za odmor u Italiji. Mirela je na odmoru nosila divnu haljinu dizajnerice Vite Kin bez čijih komada više ne odlazi na odmor. Boho kombinacije za odmor bira i Ines Miskin koja obožava Isabel Marant pa je njezine komade nosila na odmoru u Portugalu.

U našem se izboru našla i stilistica Žana Jurišić koja je za ljetni dan u Zagrebu odabrala haljinu i torbicu brenda Elysees, kao i Tatjana Dragović koja nas je oduševila u divnoj haljini brenda Philosophy. Na drugom kraju svijeta, u Japanu, svojim nas kombinacijama nastavlja oduševljavati i Ljupka Gojić Mikić. Ovog nam je puta za oko zapela haljina njenog brenda Jolie Petite koju je iskombinirala s Balenciaga torbicom i odličnim No.21 natikačama s velikom prugastom mašnom. U nastavku pogledajte pet najboljih lipanjskih odjevnih kombinacija poznatih Hrvatica čiji stil volimo.

Mirela Forić Srna

Ines Miskin

Žana Jurišić

Tatjana Dragović

Ljupka Gojić Mikić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više