Search

Što su naše omiljene Francuskinje nosile na godišnjem odmoru?

Što su naše omiljene Francuskinje nosile na godišnjem odmoru?

Uvijek besprijekorne

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Kada je riječ o stilu, Europljanke se najčešće ugledaju na Skandinavke i Francuskinje kao predvodnice trendova. Francuskinje su nam estetikom ipak nešto bliže i samim time zanimljivije za inspirativno proučavanje njihovih stajlinga, a ako je suditi po fotografijama s ljetovanja koje su postavljale na svoje Instagram profile svi su ludi za modnim brendom Rouje koji ima nostalgičnu notu francuske rivijere kasnih 60-ih i 70-ih godina. Primjetit ćete da njihove fotografije nisu dozlaboga fotošopirane kao što je slučaj sa američkim ili nekim našim influencericama. Francuskinje polažu na prirodnu vibru i atmosferu koja ne izgleda kao scenografija koja se namještala satima za presavršen Instagram post. U nastavku pogledajte kako su ljeto provele Jeanne Damas, Camille Charriere, Sabina Socol i Louise Follain.

Jeanne Damas


Osnivačica brenda Rouje je najbolja promotorica vlastitog brenda te nije čudno da je cijelo ljeto provela u romantičnim pencil suknjama, haljinama s gumbima i topićima s vlastitim potpisom. Damas mnogi nazivaju modernom Jane Birkin što je imidž koji dodatno potencira u svom dizajnu te mnogi komadi iz Rouje kolekcija izgledaju kao replike nekih komada koje je Birkin nosila.

Sabina Socol


Francuska novinarka također njeguje senzualniji stil odijevanja. Ovo ljeto je šetala u zgodnim haljinama s uzorkom, jako popularnim puf bluzicama koje je kombinirala s trapezicama i neizostavnim majicama s gumbima kakve su se nudile u ponudi svakog Instagram brenda.

Louise Follain


Dobar dio ljeta je provela na proputovanju Amerikom, a u kufer je spremila udobne komade od lana, duge košulje, kombinezone i naravno dobre kaubojske čizmice.

Camille Charriere


Zgodna plavuša se preselila u London iz rodnog Pariza što se itekako vidi na njenom stilu koji sada ima malo tog londonskog uličnog utjecaja. Camille je ljeto provela na nekoliko različitih europskih lokacija, a po svemu sudeći nije se odvajala od svoje nove Dior "Saddle" torbe koju je nosila uz kratke traper hlačice i lepršave košulje, bicklističke hlačice i glomazne natikače s debelim gumenim đonom, mini suknje do trapera u bojama i naravno majice s natpisima koje su najveći trend ovog ljeta.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više