Search

Top 15 dizajnerskih komada iz Maria Storea

Top 15 dizajnerskih komada iz Maria Storea

Nove kolekcije su stigle!

A.P.

Image: Farfetch

Najpoznatiji hrvatski concept store koji svoje klijente dočekuje na dvije adrese, zagrebačkoj i dubrovačkoj, predstavio je nove proljetne kolekcije svjetskih kuća

Kupovati za concept store u kojem se isprepliću estetike nekoliko različitih kuća, a koje moraju egzistirati kao cjelina koja prati filozofiju dućana, nije jednostavan zadatak. Upravo u tome je snaga Marije Obrvan, čije iskusno oko zna prepoznati ključne komade iz kolekcija koje dijeli na trendovske (Valentino haljinu koja je hit u svijetu jednostavno ne možete i ne smijete zaobići) i one bezvremenske koje će se uklopiti u ormar svake klijentice i služiti kao nadogradnja postojećim komadima.

U novoj proljetnoj sezoni Maria Store donosi upravo miks trendovskih komada koje smo vidjeli u lookbookovima, poput traperica s printom zvijezda s potpisom Stelle McCartney i klasičnih komada koji će vas sigurno provesti iz dana u noć i služiti dugi niz godina, poput beskrajno elegantnih Lanvin hlača s ukrasnom mašnom na struku. Ne smijemo zaboraviti ni Hrvaticama omiljenu kuću Chloé koja u novoj kolekciji doziva sunčano vrijeme sa serijom fantastičnih komada, od kojih smo izdvojili krep hlače visokog struka ukrašene motivom prugica. Pravi statement komadi dolaze iz kolekcija Hedija Slimanea i Riccarda Tiscija. Za večernje izlaske Saint Laurent predlaže mini haljinu od kože ukrašenu dugim resama, a Givenchy predstavlja seksepilnu malu crnu haljinu načinjenu od konca koji pri pokretu daje zavodljiv metalik odsjaj.

U galeriji pogledajte naših 15 favorita iz proljetne ponude Maria Storea:

Maria Webshop pronađite ovdje.

Maria Store Masarykova 8, 10000 Zagreb

Sv. Dominika bb, 20000 Dubrovnik

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više