Search

Top 5 stylinga SAG filmskih nagrada

Top 5 stylinga SAG filmskih nagrada

Julianne Moore, Keira Knightley, Emma Stone…


Image: Getty/Guliver

Poznate dame zablistale na crvenom tepihu

S obzirom na činjenicu da nas manje od mjesec dana dijeli od dodjele nagrada Oscar i s obzirom na impresivnu listu nominiranih, slobodno možemo reći kako sezona filmskih nagrada ulazi u svoju finalnu fazu, a time i borba za najbolji trenutak crvenog tepiha. Na jučerašnjoj dodjeli nagrada Ceha filmskih glumaca 2015. (Screen Actors Guild Awards), koje su se održale u Los Angelesu, poznate dame svoju su raskoš, uz minimalnu dozu rizika, pokazale u nešto smjelijim kreacijama, dok je fokus i dalje bio na dobrom starom holivudskom glamuru.

Julianne Moore

Tako je prelijepa Julianne Moore zablistala u bogato ukrašenoj haljini modne kuće Givenchy jednostavne siluete, čija je smaragdno-zelena boja savršeno pristajala uz glumičin svijetli ten i crvenu kosu, čime je sasvim zasluženo ušla u konkurenciju najbolje odjevenih glumica na crvenom tepihu.

Keira Knightley

Keira Knightley odmaknula se od kuće Chanel i odabrala haljinu modne kuće Erdem bogato ljubičaste boje, čija je silueta odavala nonšalantnu, pomalo boemsku vibru koja je savršeno komplementirala liniji buduće mame.

Emma Stone

Da komadi inspirirani muškim odijelima itekako mogu biti ženstveni i glamurozni, dokazala je Emma Stone koja je zablistala u jednostavnoj crnoj couture haljini Christiana Diora transparentnog donjeg dijela, a cijelu je kombinaciju začinila parom Louboutinki i jednostavnim nenametljivim nakitom. 

Naomi Watts

Kada je riječ o Naomi Watts, možemo bez rezerve komentirati kako je već pravi profesionalac na crvenom tepihu. Iako smo je navikli gledati u nešto smjelijim kombinacijama, ovog puta odabrala je jednostavnu haljinu otvorenih ramena modne kuće Balenciaga duboke tamno plave boje, čija je silueta naglašavala njenu odličnu figuru.

Lupita Nyong'o

Još jedna glumica koja redovito plijeni pažnju na crvenom tepihu definitivno je Lupita Nyong'o. Ovoga puta to joj je pošlo za rukom u haljini Elija Saaba koja je svojim bogatim apstraktnim printom i nešto jačim bojama uvelike odskakala od ostatka crvenog tepiha, čime je donijela malo potrebne "drame" na crveni tepih i time si osigurala mjesto na našoj listi najbolje odjevenih dama filmske industrije.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više