Search

Top-model Lucky Blue Smith ekskluzivno za Büro 24/7

Video Germana Larkina


Image: buro247.ru

Nazivaju ga Justinom Bieberom modnog svijeta, on je velika zvijezda Instagrama s više od milijun sljedbenika, nosi revije najpoznatijih dizajnera i tek mu je 17 godina. Pogledajte kratki videoportret ovog seksi zločestog ljepotana kojeg je znameniti German Larkin snimio tijekom Milanskog tjedna mode

Modni skauti ovog plavookog zločestog dečka pronašli su u saveznoj američkoj državi Utah, odakle je Lucky zajedno sa svojim trima sestrama ubrzo preselio u Los Angeles, kako bi gradio karijeru modela i svirao u bendu Atomics. A sve je krenulo kad ga je zamijetio i fotografirao Hedi Slimane. Uslijedile su revije za kuće Calvin Klein, Versace, Philipp Plein, Tommy Hilfiger, naslovnice časopisa V Magazine, L'Officiel Hommes, Interview i gostovanje u popularnom TV showu Ellen DeGeneres. Njegova popularnost naprosto je eksplodirala i to ponajviše zahvaljujući društvenim mrežama, točnije Instagramu na kojem je ovaj ljepotan uspio sakupiti više od milijun sljedbenika i sljedbenica koje mu svakodnevno šalju ljubavna pisma. 

Ovo posljednje mu zasigurno teško pada s obzirom na to da je odgajan u izuzetno konzervativnoj obitelji mormonske vjeroispovijesti koja strogo zabranjuje seks prije braka. "Neke se djevojke ponašaju vrlo agresivno i neprestano me dodiruju! Meni uopće nije jasno što u meni vide", kazao je Lucky Blue u intervjuu za Style.com.

"Kad sam doznao da će Lucky Blue otvoriti reviju kolekcije kuće Philipp Plein proljeće/ljeto 2016. u Milanu, odmah sam pomislio kako je ovo savršena prigoda da čitatelje portala Büro 24/7 upoznam s njim", kazao je German Larkin. "Vremena za snimanje videoportreta bilo je vrlo malo. Pronašli smo policijski automobil pripremljen za reviju i odlučili smo ga ukrasti nakratko. U šali, naravno. Lucky je apsolutni talent, sve je bilo snimljeno iz prve u svega 7 minuta!"

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više