Search

Tražite dugi puffer kaput kakav ste vidjeli na Instagramu? Imamo ih nekoliko

Tražite dugi puffer kaput kakav ste vidjeli na Instagramu? Imamo ih nekoliko

Tekst: BURO.


Pufaste debele jakne za zimu su revolucionarne isto koliko i cvjetni uzorak za proljeće. Zezamo se naravno, ali radi se o funkcionalnom komadu odjeće bez kojeg ne možete u hladnoj sezoni, samo je pitanje kakav ćete model odabrati i kojem brendu ćete se prikloniti. Ove godine su stekle i veću dozu popularnosti tako da su postale statement te ako nosite North Face pripadate hype beast modnom plemenu, ako ste se priklonili Pradi onda ste trendy šminkerica, ako nosite Moncler onda ste klasičarka.. Da, i debele jakne su postale dio modnog izražavanja u vremenima trenirki, tenisica i hoodie majica. Na Instagramu vam vjerojatno često iskaču puffer kaputi. Radi se o dugim debelim jaknama koje doslovno izgledaju poput neke mekane čahure u koju se uvučete i ne namjeravate izlaziti iz nje.

Tražite dugi puffer kaput kakav ste vidjeli na Instagramu? Imamo ih nekoliko (фото 1)

Pernille Teisbaek

Igru vodi gore spomenuta Prada i njezin kaput koji nosi Pernille Teisbaek. Ovo je daleko najtraženiji primjerak na e-commerce platformama a cijena mu iznosi paprenih 2500 eura. Nama daleko elegantniji primjerak ima brend Proenza Schouler koji košta 615 eura i koji izgleda kao pufasta verzija klasičnog camel kaputa na preklop. Ako su vam high end brendovi preskupi, u ponudi high streeta imate klasične crne oversized modele i to s potpisom Zare i H&M-a.

Tražite dugi puffer kaput kakav ste vidjeli na Instagramu? Imamo ih nekoliko (фото 2)

Ivana Vukušić

Nosite ih s ležernim kombinacijama (naravno trenirkom) kako to radi Izabel Kovačić, ili se malo sredite uz traperice i debelo pletivo u kojem će vam i dalje biti udobno i toplo.

Tražite dugi puffer kaput kakav ste vidjeli na Instagramu? Imamo ih nekoliko (фото 3)

Izabel Kovačič 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više