Search

Tražite li neki vintage korzet koji ćete nositi uz traperice i oversized sako? Imamo mjesto za vas

Tražite li neki vintage korzet koji ćete nositi uz traperice i oversized sako? Imamo mjesto za vas

Tekst: BURO.


Na krilima još uvijek popularne serije Bridgerton, značajno je porasla potražnja za korzetima. U eri trenirki i opuštenih silueta ovo zvuči nevjerojatno jer je korzet vjerojatno jedan od neudobnijih odjevnih predmeta, ali je vjerojatno svima već došlo do toga da se malo srede i odu negdje na čašu vina u punoj opremi – lijepa odjeća, ruž i štikle.

Tražite li neki vintage korzet koji ćete nositi uz traperice i oversized sako? Imamo mjesto za vas (фото 1)
Tražite li neki vintage korzet koji ćete nositi uz traperice i oversized sako? Imamo mjesto za vas (фото 2)

Primijetit ćete i da su high street kuće u svoje kolekcije uvele dosta korzetiranih oblika od haljina do topova, ali ništa se ne može usporediti s pravim vintage komadima koji izgledaju poput malih remek djela.

Tražite li neki vintage korzet koji ćete nositi uz traperice i oversized sako? Imamo mjesto za vas (фото 3)
Tražite li neki vintage korzet koji ćete nositi uz traperice i oversized sako? Imamo mjesto za vas (фото 4)

Takve komade ima kolektiv Sororite koji čine sestre čija je ljubav prema vintage komadima pretočena u divan dućan u kojem možete pronaći prerađene verzije nekih starih komada, ali i suvremenijih brendova. Svaki komad koji uže u ponudu je pomno odabran, a potom dorađen kako bi odgovarao najvišim estetskim standardima. Cijene variraju od 100 do 600 dolara ovisno o kojem se brendu radi (u ponudi se zna pronaći i vintage Chanel, Viktor&Rolf, Galliano) i koliko je kompliciran komad. Kako to obično biva kada se radi o kvalitetnim stvarima, artikli se brzo rasprodaju i doslovno morate dežurati na njihovom Instagramu kako biste se dokopali nekog unikatnog primjerka. Ako volite vintage i razmišljate o održivosti, a pritom stvarno želite korzet u kojem neće šetati pola grada, ovo je dobar izbor za vas.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više