Search

Trendi naočale francuskog brenda za svaki oblik lica

Trendi naočale francuskog brenda za svaki oblik lica

Evo što nudi brend Izipizi

Tekst: Promo


Image: PR,
Izipizi Instagram

Naočale francuskog brenda Izipizi oduševile su nas svojim odličnim izgledom, a i time što su prikladne za sve dobne skupine

Izizipizi je brend osnovan u Francuskoj 2010. godine, a koji nudi naočale za čitanje, za ekran, sunčane naočale s dioptrijom i bez dioptrije, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Njihove su naočale lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i sve prilike. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno vrlo kvalitetan i cjenovno prihvatljiv. O popularnosti Izipizi naočala govori i činjenica da su izabrane kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu kao što su colette i Merci u Parizu, Harrods i Selfridges u Londonu, MoMA i Bloomingdale's u New Yorku te Istana u Tokyu.

U Zagrebu su Izipizi naočle dostupne u Izipizi Pop UP Storeu (Dežmanova 5), Market Concept Storeu (Petrićeva 3), Muzeju suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17), Projekt konceptu Kaptol centar (Nova ves 17), u optici Beljan (Radićeva 13), Vauroom Multibrand Storeu (Teslina 1a), Andrews Baby Companyju (Nova ves 11, Centar Kaptol), te u All Faces Storeu (Nemčićeva 4). 

Naočale možete pronaći i u Splitu (Soho - Morpurgova poljana 1), Rijeci (La Vetrina - Andrije Medulića 5a, Soho - Adamićeva 9), Karlovcu (Mozaik ART galerija - Trg Petra Zrinskog 3), Hvaru ( More Store - Trg Sv.Stjepana 38), Puli ( All Faces Store - Verudela 15), Malom Lošinju (Bellevue Boutique - Hotel Bellevue - Čikat 9) i Šibeniku (LuLu & Brands Concept Store - Ulica Fausta Vrančića 10). Sve zanimljivosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranici brenda Izipizi, a u galeriji otkrijte 15 najljepših modela za čitanje i sunce koje smo izdvojili iz njihove ponude.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više