Search

#trending: Chanel mokasine

#trending: Chanel mokasine

Tekst: BURO.


Uvijek možemo računati na Skandinavke da nas upute u trendovske komade odjeće ili obuće. Tako smo na profilu istaknute blogerice Pernille Teisbaek ulovili mokasine s potpisom kuće Chanel koje izgledaju kao da su stigle ravno iz 80-ih godina.

Trend mokasina je aktualan već nekoliko godina i to najviše možemo zahvaliti Gucciju koji je napravio eksploziju na tržištu sa svojim kožnim minimalističkim modelom. Sve ostale kuće su se brže bolje pridružile igri i danas svi nude mokasine u svim mogućim bojama, naravno ukrašene logotipima.

#trending: Chanel mokasine (фото 1)

Chanel nije iznimka te u ponudi ove vječne francuske kuće možete pronaći cijeli niz modela od kvalitetne kože ukrašenih elegantnim logotipom. Iako mokasine vežemo za proljeće, model koji nosi Pernille Teisbaek je predstavljen u sklopu nove jesenske kolekcije i nećete ga pronaći online, ali je dostupan u Chanel buticima. Načinjene su od čvrste glatke kože s kožnim prošivenim detaljem karakterističnim za kuću, na koji je apliciran veliki pozlaćeni logotip. Idealno će pristajati uz traperice, hlače širokih nogavica ili haljine svih duljina.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više