Search

#trending: Nike Blazer Mid sa zlatnim lančićem

#trending: Nike Blazer Mid sa zlatnim lančićem

Tekst: BURO.


Ne trebate biti poseban freak za tenisicama da shvatite kako su visoki modeli preuzeli dominaciju u posljednjih nekoliko mjeseci. Kultura tenisica je odavno premašila sva očekivanja, a svaki novi drop se nestrpljivo čeka. Moguće je da će tenisice postati ono što su dizajnerske torbe danas, te ćemo za dvadeset godina cijeniti Nike kao što se danas cijeni Chanel. Ako vam se ova pretpostavka čini nevjerojatnom, samo se sjetite da prije pet godina nitko nije mislio da će na tržištu postojati toliko modela ekskluzivnih tenisica koje koštaju do 1000 eura i za koje se svi grabe.

#trending: Nike Blazer Mid sa zlatnim lančićem (фото 1)

Nike je i dalje najpopularniji brend na svijetu, ne samo u sferi sportske odjeće i tenisica. Nike je za mlađe generacije vrjedniji od Chanela, Louis Vuittona, Prade, ali i Adidasa. Gotovo je nemoguće uhvatiti neki popularan model jer se rasproda čim stigne na online dućane. Novi Air Jordan u jesenskim tonovima tamno crvene i kesten smeđe je nestao u roku od nekoliko sati.

#trending: Nike Blazer Mid sa zlatnim lančićem (фото 2)

Pretpostavljamo da će se slična sudbina dogoditi i ovim ženskom modelu Blazer Mid 77 koji dolazi u luksuznoj verziji sa zlatnim lancem i pozlaćenim Nike logotipom. Načinjene su od bijele kože s detaljima od velura. Nisu idealne za ovo kišno vrijeme, ali ako ih ugrabite, imat ćete savršen model za prve dane proljeća. Dostupne su ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više